Overnatning / Glamping

torsdag den 13. december 2012

JuledekorationNår det gælder dekorationer til julen, er jeg mest til det naturlige og enkle. Ler bruger jeg aldrig, da jeg simpelthen ikke kan lide at få det på fingrene :-) Men oasis bruger jeg til kalenderdekorationen, så holder den sig frisk. Ellers består mine juledekorationer mest at hyacinter og tazetter i potter og så fade med lidt grønt, lavgrene, kogler og lidt sølvpynt i form af gamle glaskugler og tunge fattigmandsølvskugler. Krydderier i form af nelliker,stjerneanis og kanelstænger er også en fast del af mine juletraditioner.

4 kommentarer:

 1. Super flot fad.. Jeg kan lige forestille mig duften.
  Glædelig jul :-)
  Susan

  SvarSlet
 2. Kære Anette,
  Hvor må dit julehjerte være stort og varmt - jeg `kender´ ingen anden end du, der om nogen formår at sætte blus under julestemningen! Hvor er det flot alt det du laver. Jeg bøjer mig i støvet.
  Hvor har du i øvrigt købt de store og imponerende flotte grankogler af træ? Jeg så dem i weekenden hænge som vinduesudsmykning i en eksklusiv tøjforretning ...
  Juleknus Mathias

  SvarSlet
 3. Kære Mathias.
  Tak for rosen, jeg er virkelig smigret. Førhen var jeg faktisk lidt flov over at jeg var så vild med jul, men det er jeg vokset fra:-) Det er noget at det fantastiske med de forskellige blogge, der er andre der er lidt nørdede, kan jeg se og læse:-)
  De store lækre trækogler købte jeg sidste år til jul hos LoPe hun er keramiker og har den lækreste butik, der ligger i nærheden af Lemvig. www.lonepedersen.dk Tror ikke hun har flere da jeg købte de sidste, men hun ved helt sikkert hvilket firma de kommer fra. Jeg synes at jeg har set koglerne på en netbutik her for nylig, men kan ikke huske hvilken.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Smukke dekorationer du laver,og så dejlige enkle.
  Godnat herfra Jette

  SvarSlet