Overnatning / Glamping

lørdag den 29. december 2012

Loppemarked


Kom lige forbi et lokalt loppemarked i dag, som ellers fuldstændigt var forbigået min opmærksomhed :-)
Købte det fine spejl og de 2 vinballoner til den nette sum af 100kr ialt og det var uden at prutte om prisen. Da jeg var kørt derfra fortrød jeg at jeg ikke også havde købt de 2 mælke transportspande, der var pris på til 75 kr. pr. stk. Så på hjemvejen kørte jeg ind forbi igen, og de stod der sørme stadigvæk :-) sagde til den rare mand at jeg gerne ville købe dem begge to, jamen så måtte jeg få dem for 100 kr tilsammen. Jeg kan rigtig godt lide at pynte med sådanne gamle ting i min have, og med de 2 tønder land jeg har, er der jo god plads til diverse fund :-) Spejlet tror jeg skal bruges i skurvognen, når den er færdig.
                                                                 *Elsker loppefund*

6 kommentarer:

 1. Øj nogle gode fund.... Havde lige håbet det var dig der havde loppe marked ;-) hilsen Susan

  SvarSlet
 2. Skønne sager...vinballoner har den smukkeste facon og mælkejunger hyggelige.

  Dejlig aften og mange hilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 3. Mon ikke det er moderne med mælkejunger i haven. Min yngste krigede sig et par stykker fra mit barndomshjem, da min mor blev flyttet på plejehjem. De står nu og pynter i deres have.
  Tillykke med de fine køb.

  SvarSlet
 4. Godt kup!! På vores lokale loppemarked, så jeg for et par gange siden en mælkejunge, som de ville have 300 kr for, og det plejer ellers at være en loppemarked, hvor det virkeligt er billigt. Så du har da vist gjort et kup!! Tillykke med det:-)
  Kh Bente

  SvarSlet
 5. Hej Anette.Det var da noget af et kup du fik gjort.Fine ting til en bille penge.Og som du skriver,så har du jo masser af plads til de nye ting.Rigtig godt nytår til dig og din familie.Knus jette

  SvarSlet