Overnatning / Glamping

tirsdag den 11. december 2012

Grovkøkken

 Dette rum er det gamle malkemaskinerum fra dengang der var kør på gården, de blev dog solgt lige inden vi overtog den for 27 år siden. Det er det oprindelige hvælvede loft der er bevaret. De gamle blå fliser på væggene er fjernet og væggene vandskurede og malede. Betongulvet er blevet rettet op og har fået fint ternet flisegulv. Det lille skab på væggen gemmer på noget el, sikringer og relæ. Dørhullet er til vindfanget som jeg viste i forgårs.
 Grovkøkkenet bruges som spisekammer, fryseskabene står også her. Der er godt med bordplads og opbevaring under, med forhæng for.
 Døren i den anden ende fører ud i garagen, meget praktisk når man kommer hjem med indkøb og når det regner :-)
 Disse 2 hylder er af fyrretræ og har fået samme behandling som bordpladerne, lud og sæbebehandling. Bordpladerne er iøvrigt lavet af gulvbrædder.
 Den grønne hylde er gammel og med original maling.
Henkogningsglassene er ofte i brug til forskellige dekorative formål. Dem har jeg samlet på i mange år og har dem i forskellige størrelser. De er ofte med i forsamlingshuset, når jeg pynter der.

10 kommentarer:

 1. Hvor er det et dejligt rum. Hyggeligt og praktisk på én gang. Tak for kikket :-)

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Tak. Ja det gør jeg da :-). Til opbevaring af div. madvarer, drikkevarer, grønsager og fryserne står derude. Bordene bruges til at stå og arbejde ved og til ta` selv bord, nogen gange når der er fest i garagen :-)

   Slet
 3. Hej Anette

  Dejligt og et godt udnyttet rum og igen kan man se hvordan din kreative sans spiller ind i dette rum.
  Godt gået Anette. I var rigtig heldige at jeres malkerum havde en rigtig god størrelse for så er det nemmere at udnytte ordentlig. Vi havde også et her på gården, men det var meget lille,(vi kunne lige vende os) så vi valgte at lave hele den ende af stalden om, for at få nogle brugbare rum. Det er vi rigtig glade for idag.
  Forsat god aften o g ak for kikket.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Nøøøøøøøj et lækkert grovkøkken...sådan et står højt på min ønskeliste....det ternede gulv er flot - vi har også ternede gulve hist og pist. Klassisk og flot.
  Hvad har du på væggen over den lange bordplade? Det lille elskab?

  Kh Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det faktisk ret lækkert med sådan et rum. Jeg er også helt vild med det ternede gulv. Det er iøvrigt lavet af nogle billige fliser fra byggemarkedet, som de ikke havde tænkt på kunne bruges sådan. Det eneste der er over den lange bordplade er det lille elskab og så et vindue. K.H. Anette

   Slet
 5. Hvor er i heldige med et sådan dejligt rum, som skrevet før - både flot og praktisk ;)
  Tak for kigget
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 6. Det er da et yderst fedt rum, du har der - og skønt med plads :)

  SvarSlet
 7. Det er da herligt med så meget plads at boltre sig på. Dejlig landstil både smukt og praktisk, sådan som det skal være på landet! Flot!

  SvarSlet