Overnatning / Glamping

onsdag den 19. december 2012

Pletter i luften

 Der ligger en lille lyskæde over dekorationer på bordet og ned over opstillingen på stolen.

Er de julede ? naa det er de vist ikke, men sammen med lavgrene og andet grønt går det fint. Indenfor kan jeg slå pletter i luften ihjel i løbet af ret kort tid, men ude i det fri gror de rigtig godt. Køvte dem i foråret og brigte dem som udplantningsplanter i krukker og zinkbaljer. Flere har fortalt mig at de kan overvintre ude i milde vintre, det bliver spændende at se :-) Ellers skal jeg da helt sikkert have nogle nye til foråret, for de har været så skønne og dekorative. De 2 jernurner har jeg været heldig at købe brugt, og det er nogle af mine foretrukne, de vælter aldrig, selv om det blæser aldrig så meget.

4 kommentarer:

 1. Jeg har haft Pletter i luften i mine bede i mange år, det går fint. De ser døde ud om foråret, men pludselig er der liv i dem og de breder sig ud over det hele. Jeg kan heller ikke have dem inde.
  Der er større chance for at de overlever, hvis du planter dem i bedene i stedet for i krukker.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 2. Ja, de kræver meget opsyn vandmæssigt, selvom de som oftest kan live op efter en udtørring, så er de i længden svære indendøre. Jeg har haft held med at bruge dem som bundplante ved en palme i meget stor potte, men selv der kan de tørre ud. Jeg prøver dem også ude for første gang... dvs. jeg satte dem i drivhuset, jeg kan ikke rigtig vænne mig til at de skal stå ude i frost :-D
  Hilsen Alice

  SvarSlet
 3. Ja sådan har jeg det også med pletter i luften indendøre for mig. Ved min hoveddør står da endnu en dekoration med pletter i luften, hvor bladene stadig er på. Men i bedet er bladene væk, men de kommer troligt igen hvert forår.

  SvarSlet
 4. Min pletter i luften har nu overlevet 2 vintre med streng frost ude i mit bed. Den står i mit sydbed, men den er ikke dækket til.

  SvarSlet