Overnatning / Glamping

mandag den 17. december 2012

Knagerække
Et af mine absolutte favorit møbler er knagerækker med hylde over. Jeg bruger dem meget istedet for malerier og billeder. Grunden til at jeg er så vilde med dem er nok at der kan være utrolig meget pynt på :-)
og det kan varieres i en uendelighed. Den brune knage her hænger i vores gang, der hvor man kommer ind i huset fra vindfanget af. Under knagerakken står en gammel bænk, ved siden af et rundt bord og en stol. Det er rart at der lige er et par siddepladser inden for døren, både til at sidde på og stille tasker og poser på. På bordet er der en af mine rustikke juledekorationer i en opsats, sammen med henkogningsglas med diverse lys i. Har i dag været i haven og gøre rent efter de storskidende solsorte. Det så meget lidt pænt ud nu da sneen er væk. Så frem med kost og trillebør, skovl og løvrive. Alle fliser blev fejet, bordene tørret af og gruset revet i gårdspladsen, og ih hvor det pyntede. Vi har haft en del storm så der var både grene og blade overalt. Men nu er der klar til jul. Fik også lige sat et par nyindkøbte tazetter ud på havebordet udenfor vindfanget, så nu er der klar til julegæster, med mindre vejret går amok igen :-)

6 kommentarer:

 1. Sikke en hyggehylde - skøjterne giver lige den sidste prik...

  Ser hyggeligt og personligt ud - et godt udgangspunkt som velkomsthilsen:0)

  Mange julehilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 2. Ja du får da udnyttet dine hylder, det ser flot ud.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hej Anette.
  Spændende idé med knager på den måde. Sådan et par gamle skøjter har jeg også hængende over kælken i oldemors køkken, i min julebog "Rodolphus jul", sjovt nok.
  Hilsen Lisa

  SvarSlet
 4. Kom tilfældig forbi din blog, via et link på anden blog jeg besøgte og det er jeg glad for. :-) Sikke en hyggelig blog so jeg glæder mig til at følge med i.
  Julehilsener
  Birgitte

  SvarSlet
 5. Hej Anette
  Hvor er det nogle fine og smukke opstillinger og tableauer, du laver.
  Deljig inspiration her på din blog.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet