Overnatning / Glamping

fredag den 7. december 2012

Mere sne
Gæssene nyder at komme ud selv om der er sne. Huset og haven med et ordentligt drys sne. Det er bare så smukt at se på og gå rundt i. Broen er fra det nederste stykke af haven, og den fører over på marken på den anden side. Herinde fra vinduerne kan man følge med i fuglenes ædegilde, vi har vildt mange fugle og tror at det går fra næb til næb at her er der altid en masse forskellig og dejlig foder, samt rigtig mange redekasser.

3 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Sikken en kulise. Jeg kan godt forstå gæssene nyder at komme ud i sneen, det gør vores Golden retriever hvalp på 11 md. også. Han nyder at ligge derude med en kæp i munden og slikke solskin, så han har ikke været til at drive ind de sidste dage. Jeg kan se I har fået noget mere sne over ved jer end vi har fået her, det ser vildt hyggeligt ud.
  God aften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Hold da op! Hvor er de gæs bare maleriske! Jeg plager min mand om at vi skal have høns (han er ikke overbevist endnu), men nu vil jeg også have gæs :-)

  SvarSlet
 3. Waourw.... hvor er det bare super flotte billeder. Det er da virkelig et dejligt sted du bor. Det må jeg sige. Og det ser jo også bare rigtig hyggeligt ud med gæssene - bag kastaniehegn:-)
  Fortsat god weekend.
  Julehilsner fra Susan

  SvarSlet