Bed & Breakfast

onsdag den 12. december 2012

Garagen

Det er dejligt med et stort disponibelt rum som kan bruges til lidt af hvert. Det er vores garage et godt eksempel på. Der er holdt adskellige fester lige fra barnedåb, fødselsdage, fastelavn, halloween, studenterfester og morgensang. Desuden bruges det jævnligt til malerværksted, af og til auto-knallertværksted, og blomsterværksted inden jeg fik potteskuret. Garagen var en del af julehaven, hvor man kunne få varmen og en kop kaffe. De ternede duge har jeg arvet fra min moster, som selv brugte dem til sommerfester i hendes garage. De 2 sorte kommoder står derude altid og gemmer på lidt tilbehør til haven, strandstole og lidt ting jeg bruger i forsamlingshuset. Det hvide skab har jeg næsten lige fået malet, og det venter bare på at flytte ud i min skurvogn, som er under opbygning :-) Den skal stå i haven ud mod vest, så aftensolen kan nydes derfra. Garagen er så stor at bilen sagtens kan være der selv om der også laves andre ting derude, det er kun når der er fest, at den ikke kommer derind. Der er direkte adgang fra garagen til huset, gennem grovkøkken og vindfang.

10 kommentarer:

 1. Kære fru Pedersen. Hvis du boede lige i nærheden, så kiggede jeg lige forbi, for det ser bare så hyggeligt ud alle steder.
  Hilsen Lisa

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen du er velkommen hvis du kommer på disse kanter :-)

   Slet
 2. Det må være fedt at have så meget plads!

  SvarSlet
 3. Ja Lene det er dejligt. Men det har jeg nu været vandt til det meste af mit liv, for vi boede også på landet med god plads da jeg var barn. Men meget plads er også lig med mere rengøring og vedligeholdelse :-)

  SvarSlet
 4. Hej Anette

  Man kan sige at bilen har nogle dejlige forhold at holde i, der er nok ikke mange biler som bliver vartet op med forskellige opstillinger på dvs. kommoder. Jeg nød varmen og hele stemningen der var der, da vi besøgte dig, det kunne ligeså godt være en stue, hvis ikke lige portene var der.
  God aften.

  Knus herfra et koldt midtfyn, Pia

  SvarSlet
 5. Tak Pia, det var pænt sagt. Men kan fortælle at stilen er knap så rustik i mine stuer :-) Det viser jeg nok lidt om engang :-) God aften til jer på midtfyn. Det er også hundekoldt herovre.

  SvarSlet
 6. Godaften Anette.Er da helt misundelig på al den dejlige plads du har.
  Og der ser rigtig hyggeligt ud i din garage.
  Rigtig god aften til dig Jette

  SvarSlet
 7. Ikke så tosset at have sådan en fin garage, hvor der også er plads til bilen. Det ser fint ud.
  God aften
  Lisbeth

  SvarSlet
 8. Ja så er det også lidt af en garage I har, med plads til så meget. Men som du skriver, mere plads er lig med mere rengøring og sådan hænger det jo sammen. Men derfor er det da en dejlig og stor garage og det er da ikke at kimse af!

  SvarSlet
 9. Dejligt med god plads og hyggeligt ser det ud. Der er nu noget over ternede due. Vi har også holdt fester i vores værksted, det har nu krævet en meget heftig oprydning forinden.

  SvarSlet