Bed & Breakfast

torsdag den 14. januar 2016

Vintervejr.

Vi har igen fået et lille drys sne, og hvor er det smukt så længe det ligger der. Vi bor tæt på fjorden, så vi har det ikke nær så koldt som andre steder i landet, så desværre forsvinder sneen hurtigt igen.


I går sidst på eftermiddagen da John kom hjem fra arbejde gik vi sammen en tur i snevejret. Store lette fnug faldt ned fra himlen, helt magisk, men desværre blev de hurtigt mindre og i løbet af aftenen blev det til regn. I dag er der kommet et nyt drys.

13 kommentarer:

 1. Vores sne forsvandt med det samme, I var heldige at få mere.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Kære Anette
  Smukke snebilleder.
  Sjovt at du viste et billede af et tæppe i mandags. Havde ikke set det før nu. Jeg har lige i dag lavet et indlæg om et hæklet tæppe.
  Kærlig hilsen
  Ingeborg

  SvarSlet
 3. gode billeder og det er hyggeligt at se på.
  Men vi har ikke fået noget sne. der er kommet noget slud hertil aften, men det er jo ikke noget der bliver til sne, kun sjab og derefter vand. Så det bliver spændende hvor vejene bliver i morgen tidligt.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 4. Helle Aagaard, Sydfyn15. januar 2016 kl. 09.21

  Flotte vinterstemningsbilleder Anette. Her på Sydfyn er det totalt grønt (så grønt som det nu kan være midt i januar). Kunne da godt bruge et lagt fint sne til at lune, til de kommende frostkolde nætter som der loves.
  Kærlig Hilsen
  Helle Aagaar, Sydfyn

  SvarSlet
 5. At gå en tur i snevejr, sammen er en af livets store, små øjeblikke!

  Hjerteligst

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det smukt skrevet, Zep.
   En dag - et liv.

   Knus til dig

   Slet
 6. Hej Anette.Ja !!! det er da dejligt at gå i en smuk snedækket have sammen.
  Her har vi fået pænt med sne.........men lidt træls med en stor hjørnegrund hvor der skal skrabes sne.
  Smukke billeder.Rigtig god dag Knus Jette

  SvarSlet
 7. Der er ikke meget, der er smukkere end sne på den her årstid. Der er jo både fordele og ulemper ved at bo så tæt på vandet, som I gør - og ved at have sandet jord. Jeg er ret misundelig over, at du kan lade dine georginer blive i jorden bare med et vinterdække. De rådner i vores tunge lerjord. Men når det gælder sne, er vi de heldige. Den ligger smukt over det hele som et barmhjertigt tæppe over alt det, jeg ikke har fået ordnet :D
  Rigtig god weekend og kh, Karen

  SvarSlet
 8. Smukke smukke billeder. Helt fantastisk hvad sne kan gøre for vores mørke haver lige nu. Sne er noget af det mest smukke og så er det så utrolig stille. Det daler ned med små krystaller. Totalt lydløst. Jeg elsker sne.... at kigge på. Men vil bestemt helst have sol og sommer.

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  SvarSlet
 9. De store smukke fnug, som faldt var ovenud fantastiske. Det var som at gå ud i paradis. Men rigtig øv for jer at det ikke blev liggende.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 10. Kære Anette Lille drys eller ej, hvor ser det fint ud! Dejligt at høre I tog en lille snetur, der er om at nye det. Knus Tina

  SvarSlet
 11. Kære Anette.

  Hyggelige og dejlige snevejrsbilleder fra det pedersenske univers.
  Skønt at I har tid til en gåtur i den hvide magi. Det er med at nyde alle de pragtfulde fælles afslapningsstunder I kan, inden arbejdsbyrden igen tager til. Kender jeg dig ret Anette, vil du dog aldrig selv bruge ordet "arbejdsbyrde" om din have
  /indretningspassion:o)

  Sne lyser op og forskønner alt. Især elsker jeg de store bløde snefnug, der kommer så stille, at de næsten daler ned fra himlen. Kan se på dine lækre fotos, at det er den type, I har nydt godt af.

  Snevejrsknus fra den anden, der bor meget tæt ved en fjord

  SvarSlet
 12. Dejlige billeder. Igår da vi kørte hjem dalede sneen også stille ned fra himlen og idag er vi vågnet til et flot snedækket landskab.. tror jeg vil gå en tur med kameraet - og måske gårdejeren under armen ;0)
  Rigtig god søndag

  SvarSlet