Bed & Breakfast

søndag den 17. januar 2016

Årets første iskrystaller.

Eventyrligt smukt, og ikke 2 der er ens. Iskrystallerne var på næsten alle glasflader i dag. Solens lys gjorde dem ekstra smukke og tydelige.


Drivhusene var helt pakket ind i smukke iskrystaller.De 2 næste billeder er fra hønsehuset, der var krystallerne helt anderledes.Døren ind til det store drivhus, hvor efeuen indrammer døren.


Englen sidder lige midt i istiden.

Englen herunder kan købes HER

Vinstokken er fin med krystaller i baggrunden.


En meget kold, men smuk dag.

12 kommentarer:

 1. Smukke iskrystaller på en gennemført smuk dag!

  SvarSlet
 2. I dag tog jeg også billeder af isblomsterne på vores drivhus :-) De er så fine, et naturens mirakel. Da jeg var lille var de på indersiden af ruderne i soveværelser. Det var før termotiden :-)
  Kh, Karen

  SvarSlet
 3. Kære Anette. Skønne iskrystaller, hvor er de gode dine billeder. De har lovet endnu mere frost i nat, så jeg har tændt lidt stearinlys i mit drivhus/lysthus, så det ikke bliver helt så koldt for de skrøbelige planter. Hvordan mon det går med dine planter? Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænder også levende lys i udestuen. I drivhusene gør jeg ikke længere, de mest frostfølsomme planter, som jeg ville gemme er kommet ind.

   Slet
 4. Så vackert vår natur kan göra för oss. Jag njuter av det även om jag inte gillar kylan och alla snö
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvarSlet
 5. ja is krystaller er jo nærmest små kunstværk, som er utrolige flotte. der er ikke noget der er mere spændende at studerer dem og der udformning. Så det er nogle trolig flotte billeder du har taget. Vi har ikke har haft meget frost ca. 2 til 5 minus grader i løbet af dagen, så jeg har desværre ikke fundet nogle iskrystaller i dag
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 6. Kunst må jeg også sige det er det er bare med at nyde de øjeblikke iskrystallerne er der

  SvarSlet
 7. Helle Aagaard, Sydfyn18. januar 2016 kl. 08.53

  Naturens kunst på allerhøjeste plan. Hvor er det bare smukt. Os der har øjne for at se sådanne fine ting er mere end rige.
  Rigtig god mandag herfra
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 8. Åh, så vackra iskristaller! Underbart fångat ...

  SvarSlet
 9. Bifalder, iskrystaller og isroser det er kunst, og meget meget smukt!
  Dejlig mandag herfra:-)
  Anette

  SvarSlet
 10. Jeg stod i morges og faldt i staver over netop iskrystaller på vinduerne, mens jeg tænkte på at de blomster er noget af det smukkeste. Mine tegnede næsten hjerter, hvilket jeg fandt helt rørende. Tak fordi du mindede mig om det øjeblik... Og hvor er sikke smukke iskrystaller du fremviser....ih så smukt vejr med bidende kulde og sol, suk.
  Varme hilsner fra Katinka

  SvarSlet
 11. Hej Anette. Det ser rigtig flot ud. Det er rigtige kunstværker.

  SvarSlet