Bed & Breakfast

fredag den 29. januar 2016

Blomster på bordet og prinsesser på besøg.

I går var Almas dagplejemor syg, så da kom Alma hjem til bedstemor. Vi fik set til dyrene, kørt tur med barnevognen, og imens Alma tog en ordentlig middagslur, forberedte jeg aftensmaden. Pigernes mor skulle have lang arbejdsdag, så derfor havde jeg inviteret på aftensmad. Vores 2 andre børn, og svigersøn, kunne også godt komme. Bordet blev dækket i stuen, for når vi er samlet alle 9, kan vi ikke være i køkkenet. Blomsterne på bordet blev gule aurikler og en ranunkel. Det er rart at kunne samles på en hverdagsaften.

Da Almas middagslur var slut, hentede vi Merle i børnehaven. 
Alma er nu 11 måneder, kravler rundt og smutter op ad trappen til loftet, imens man lige vender ryggen til :-) Så er det godt at bedstemor har øjne i nakken. Her holder hun avisen til bedstefar.


Merle bliver 3 år om et par uger, det snakker vi meget om. Hun ønsker sig en lyserød fløjte. 
Det er dejligt at bedstemor har en lille vask på badeværelset, der passer i højden, så man selv kan vaske sine hænder, når vi har været ude ved hønsene og samle æg. Det bedste Merle ved, når hun er på besøg. 

Den lille vask på badeværelset er fra dengang Merles moster var lille, vores yngste datter, da lavede vi dette badeværelse, og hun ønskede sig en lille vask. Selv om moster Matilde voksede fra vasken, er den ikke blevet fjernet, for den er brugt af de små gæster der har besøgt os gennem årene. Har du lyst at se resten af badeværelset, så se HER


Det er dejligt at have de 2 prinsesser på besøg, det er skønt at være bedstemor :-) 

7 kommentarer:

 1. Kære Anette. Hvor er det dog skønne billeder og beretning af børnebørnene. Hvor må det være en glæde med børnebørnene, både nærværet med dem, og den utrolige hjælp det er for din datter at du kan hjælpe. Jeg skal kun tænke tilbage på sidste uge, hvor min mor var i aktion og skulle nøde børnene med hjemmelavet saft og lidt godt mad, så de kunne bliver friske i en fart. Hurra for bedstemødre! Jeg ved simpelthen ikke hvad vi skulle have gjort uden, mens børnene var små. Så bliv ved bedste, du er en kæmpe hjælp :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
 2. Kære Anette Hvor er det skønt at se dine to børnebørn. Så dejligt at i kan have glæde af hinanden!
  Min mormor døde desværre da jeg var helt lille og det samme gjorde min mor da mine børn var små. Så det er så dejligt at se jeres glæde og fornøjelser sammen. ;-) Jeg tror at jeg knækker kurven. god weekend kram Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev selv passet af min mormor da jeg var helt lille, det er helt sikkert fra hende jeg har min haveglæde. Da jeg blev lidt større passe min far mig om vinteren, og om sommeren havde vi ung pige. Mine forældre havde landbrug, og min mor arbejdede i banken.
   Du kan godt glæde dig til det bliver din tur til at blive bedstemor.

   Slet
 3. åh ja at have besøg af de to prinsesser må være dejligt, og dejligt at kunne hjælpe når der behov. Det tror jeg også bestemt at Alma og Merle er glade for, at have bestemor, som laver en masse sjovt, man kan hente æg og lave mad sammen. jeg har ingen børnebørn men jeg glæder mig til den dag hvor det er så vidt.
  Godt at du har øjne i nakken for de små ben og arme kan være hurtige omkring sig - eventyrlysten plejer ikke at fejle noget :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 4. Helle Aagaard, Sydfyn29. januar 2016 kl. 23.14

  Du er den bedste bedste-mor Kære Anette..:-) knus

  SvarSlet
 5. Hej Anette.Dejlige billeder af din to skønne prinsesser..........de er da til stor glæde for jer to.
  Havde ikke selv nogle bedstemødre da jeg var barn........de var begge døde inden jeg voksede op.
  Dejligt med en middag hvor i alle r samlet.Og skønne primula til at lyse op på bordet.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 6. Kære Anette.

  Jeg tror bedstemor havde en af de helt lykkelige dage igår:o) Det kan jeg ved Gud godt forstå. Sikke et par guldklumper.

  Knus

  SvarSlet