Bed & Breakfast

fredag den 22. januar 2016

Stille dage, og vinterhi.

Jeg nyder de stille dage, hvor det er koldt, hvidt og vindstille. Jeg nyder at der ikke hver dag er noget i kalenderen som jeg skal. Jeg kan bruge tiden som jeg mest lyst til. For første gang i flere år, nyder jeg den stille vintertid, med tid til fordybelse i diverse projekter. Jeg plejer ellers at have en ustyrlig længsel efter forår, men i år kan jeg mærke det er anderledes. Måske fordi sidste år var meget hektisk og der skete så ufattelig meget. Nyder jeg nu roen, og sætter stor pris på den, nyder at dagene bliver længere. 


Jeg er her hjemme i mit eget lille univers, sammen med dyrene, og John når han kommer hjem fra arbejde. Jeg kører kun hjemmefra hvis det er højst nødvendigt, kun et tomt køleskab kan drive mig afsted. Ikke et eneste januarudsalg har kunnet lokke mig hjemmefra, hvilket hvis ikke er set før. 


Se med i morgen om jeg er gået helt i vinterhi :-)

12 kommentarer:

 1. Ja du har da haft et travlt år, så det er dejligt at læse, at du nyder det og slapper af. Rigtig god idé for mon ikke sommeren igen bliver travl for dig.
  Som Fru Friis skrev i sin kommentar til mig i dag, det er nu vi skal nyde at have tid til at lade sofaen springe på os :) Vi skal lade op ligesom planterne.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Kære Anette.

  Dine ord er som talt ud af min mund. Jeg plejer også at længes desperat efter foråret. Men iår nyder jeg stilheden på en helt anden måde. Har også haft et ustyrligt travlt og ret hårdt 2015, så efter en hektisk, følesmæssig turbulent og på alle måde travl tid, lærer man for alvor at sætte pris på fred og ro.

  De smukke vinterdage vi har haft, har jo kun været et yderligere plus. Spændende om du viser et billede af digselv liggende på sofaen imorgen:o) Med et tykt vamset tæppe over, og en god bog i hånden?:o) Jeg tror det næppe:o) Det kan godt være svært at sidde/ligge stille, selvom man forsøger at lade op, ikke?

  Nyd dine stille og rolige dage, og nyd at de er helt dine egne.

  Knus og kærlige tanker

  SvarSlet
 3. Det er jo også nu vi skal holde ferie og lade op til en ny havesæson med gæster osv. Men lur mig om vi helt kan slappe af for der dukker jo hele tiden nye ideer op som må afprøves...men skønt at have tiden til det i øjeblikket.

  SvarSlet
 4. Det er skønt at læse, at du nyder at være din 'egen herre', Anette. Batterierne skal lades op efter man har haft travlt. Jeg er også glad for at være 'arbejdsfri' efter 40 travle år på arbejdsmarkedet. Vi ses 2.2. Knus fra Annalise

  SvarSlet
 5. Det er en af goderne ved at være fri. At kunne disponere sine egne dage. Det er en en stor luksus som man ikke kan sætte stor nok pris på. Så det nydes også her i Kalvehave med et let lille nyt snefald.
  kh Hanne

  SvarSlet
 6. Helt fantastisk at have en dag man intet skal. Bare bestemme hvad humøret er til. Det er så lækkert.
  Rigtig dejlig dag til dig Anette.

  Knus
  Charlotte

  SvarSlet
 7. Hej Anette, det er vist godt du lige tager luft ind og nyder nogle stille dage. Det er mit indtryk, at når luften bliver lunere og lyset vinder frem, så er du i fuld sving igen...stilhed før storm!
  Ha en dejlig, stille weekend

  SvarSlet
 8. Kære Anette. jeg er slet ikke i tvivl om at roen og stilheden i disse dage, er velfortjent og opladende til forårets komme. Det lyder spændende hvad du nu går og sysler med... Vi får at se. Kærligst Merete

  SvarSlet
 9. Jeg har det ligesom dig. Jeg nyder de stille dage. At stå op om morgenen, tage en dyb indånding og stille og roligt begynde på dagen. Jeg tror, vi har godt af at slappe af, og give os hen til nogle af de ting, vi gerne vil.
  Hilsen Elna

  SvarSlet
 10. Her er også af gode grunde stille dage, men har nydt det smukke vejr og også det at jeg ikke kan lave noget, det er nok meget sundt. Det er første gang har jeg ikke lagt ret meget på bloggen, hvilket jeg det fint med, den er også gået lidt i vinterhi. Den skal nok tø op igen :-). Så jeg kan godt forstå dig, om nogen der har haft travlt, så er det dig, så hyg dig forsat i dit vinterhi :-)

  SvarSlet
 11. Hej Anette.Dejligt indlæg fra dig.Godt at du nu kan nyde din egen tid og gøre lige hvad du har lyst til.
  For lige så snart sneen er væk og det hele begynder at pible op af jorden, så er jeg sikker på at du ikke kan holde dig væk fra haven og nye planer.Men nyd det nu så længe freden varer.God aften Knus Jette

  SvarSlet
 12. Jeg under dig dine stille dage. Selv nyder jeg også vinteren - jeg gik på efterløn først i oktober. Og det er en helt anderledes skøn og rolig hverdag - også i haven. Jeg har kunnet nyde det smukke vinterlandskab i ro og mag - uden at skulle bekymre mig, om jeg kunne køre og komme på arbejde i vejret. Også jeg nyder tiden herhjemme - jeg har ikke behov for at være ude af huset hver dag til alverdens kurser etc. Nogle synes, jeg er kedelig og "få dig dog et liv" - men havelivet er mit LIV. Og jeg nyder den også på en helt anden måde om vinteren nu. Jeg husker en Otto Leisner vits - Han elskede vinteren, for det var den eneste tid på året, hvor hans have var lige så smuk som naboens.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet