Bed & Breakfast

mandag den 11. januar 2016

Vintergrønt og hvide blomster.

Skimmia, juleroser og fyrretoppe i krukker, er fine til at lyse lidt op her i januar. Dem på billederne har stået siden starten af november, juleroserne er bare sprunget mere og mere ud, skimmiaens knopper er også vokset.Alt grønt er godt for øjnene, selv tæppet i havestolen.
8 kommentarer:

 1. Kære Anette. Sikke dejlige grønne farver på dine billeder, så længes man efter foråret med alle de grønne farver... Kærligst Merete

  SvarSlet
 2. Ja alt hvad der er godt øjet er godt for sjælen
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Hej Anette
  Det er så dejligt at sætte grønt og også blomstrende ud i haven på denne årstid, det er lige til at blive glad af.
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Det ser bare så godt ud med de smukke juleroser og alt det grønne.Og nu kan vi bare vente med længsel på at foråret dukker op.Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 5. Det ser dejligt frisk og grønt ud! Er det en hvid Skimmia eller ser den bare sådan ud fordi den endnu er med knopper?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er hvid. De andre jeg har i haven har røde knopper.

   Slet
 6. Hej Anette. Det ser rigtig godt ud. Jeg synes, fyrregrenene gør meget i din opstilling og så er julerosen bare helt fantastisk.

  SvarSlet
 7. Man får helt kløe i fingrene af at se disse dejlige billeder. Skimmia har jeg ikke i haven, men den frister - særligt denne hvide. Jeg har købt krukkemuld ved vores planteskole - men jeg er lidt i tvivl om, jeg allerede nu kan plante påskeklokker i krukkerne og stille dem ved bagdøren. For der kommer jo mere frost. Jeg må nok hellere vente lidt endnu - og jeg har jo også mit sissyfosprojekt - udtynding af træer og buske, som jeg kan kaste mig over stadigvæk. Fyrregrenene gør sig også godt på billederne. Dem har jeg heller ikke i haven, så der er nok at planlægge og ændre på. Heldigvis bliver man aldrig færdig.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet