Bed & Breakfast

lørdag den 23. januar 2016

Vinterhi eller hvad.

Jamen er hun mon helt gået i hi :-) nej det tror jeg ikke, for jeg bruger dagene på at rydde op på det store loft over stalden, sortere og sætte så det er til at finde, og det projekt er ved at være færdig. Næsten sådan lidt meditativt, at gennemgå og finde ting jeg næsten havde glemt. I går blev gulvene støvsuget ( det er aldrig sket før) loftet blev tidligere brugt til halm. Jeg har været meget grundig i min oprydning og rengøring. Det er en stor glæde at gå i eget tempo og få sådan en styr på sagerne. (havemøbler, ting fra haven, vandkander, potter, fuglebure, kurve, diverse ting og sager, gamle møbler, byggematerialer, og hvad vi ellers opbevarer deroppe) Ting som vi bruger med jævne mellemrum, eller ting jeg tror vi kommer til at bruge igen :-)Indimellem har jeg fået opdateret den kommende havesæson på nettet, holdt møder med mine samarbejdspartnere, om nye tiltag, får opdateret mine tyskkundskaber, går nogle ture, bruger lidt mere tid på at lave mad og være sammen med familien. 

Det er dejligt med overblik.


Zinkbadekarrene har fået plads på en bjælke. Der er lavet en plads til det mellemstore zinkbadekar der lige nu står inde i udestuen, med en stor glaskugledekoration i.


Havestole i lange baner :-)


Der er reoler med ting til julehaven, lyskæder, kogler, stjerner og andet. Hylder med gammelt emalje, madam blå, ting som om sommeren bruges i haven. Hylder med ting til påskehaven, en med halloween, zinkting, kobberting, forme til betonstøbning, sagerne til blomsterdekorationer, jo jo nu kan jeg finde det jeg skal bruge igen.


Der findes ingen førbilleder af det kaotiske kaos jeg havde fået lavet, igennem flere år, der var kun smalle stier :-) men nu er det ordnet og loftet er klar til en ny havesæson, når foråret engang melder sin ankomst.

Det er en stor glæde at få ordnet sådan et projekt, som virkede helt uoverskueligt. Det er vildt dejligt at komme derop nu, og lige kunne stille noget på plads, fordi det nu har en plads :-)


10 kommentarer:

 1. Helt fantastisk Anette-dejligt arbejde,du mangler da vist heller ikke noget (mere:-) ) glæder os alle til foråret og alle bloginlæggene. Hilsen Jette

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor har du haft travlt!
  Og det ser super godt ud. Det ligner jo et helt genbrugssupermarked a la dem der er kommet her ovre på Sjælland. Jeg gad ihvertfald godt at gå og lure på alle dine fine ting 😄 Ikke noget at sige til at du nyder at gå og pynte op i din have og nu er du jo fuldsændig klar og parat til en ny sæson.
  Mange hilsner Vibeke

  SvarSlet
 3. Så dejligt at få ryddet op på loftet.
  Det er dejligt når det er gjort.
  Sikke en masse dejlige ting og sager du har der i gemmerne.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 4. Bliver helt overvældet af at se alle de mange dejlige ting. Samtidig bliver jeg også lidt skræmt, da jeg selv er i gang med at samle til huse. Men så er det jo godt at se, at det er muligt at holde god orden, det kræver blot lidt plads. Tak for det.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 5. Hej Anette.Hold da helt op.........du har da haft travlt.
  Og det ser bare supergodt ud med alle dine ting på loftet.
  Det kunne jeg da godt bruge.
  Og var da helt sikker på at du ikke bare har slappet af her i vinter.
  Godt med de stålreoler til at holde orden på alle dine ting.
  Rigtig god søndag Knus Jette

  SvarSlet
 6. Så nydeligt du får det, det giver altid en god ny energi med sådanne tiltag. Når jeg har ordnet sådanne hængepartier render jeg og beundre værket en stund efter:-)
  Ha en god søndag!
  Kærlige hilsner Anette

  SvarSlet
 7. Helle Aagaard, Sydfyn24. januar 2016 kl. 09.50

  Hvor må det være skønt med sådan et stort rubust loft. Det kunne jeg godt bruge. Så dejligt med overblik og det skaber tit nye ideer og juhu for ting man havde glemt man havde og bliver så glad over at finde. Go on Anette :-)
  Kh Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 8. Der er ikke noget bedre end at få ryddet op og ryddet ud. Det giver også orden i hjernen og ro i sjælen - hvorfor er det så, at det er så svært at få taget hul på det? Det spørger jeg tit mig selv om...
  Kærlig hilsen, Karen

  SvarSlet
 9. Så härligt det där skulle jag behöva hos mig. Såna saker ska man fixa på vintern för att få en underbar odlingssäsong och slippa reta sig på allt.Idag droppar det från taken och snart är nog snön borta (hoppas jag)
  Ha det gott och njut dagen
  kram Meta

  SvarSlet
 10. Jeg er vist lidt forelsket i din lagerbeholdning af smukke sager!

  SvarSlet