Bed & Breakfast

søndag den 10. januar 2016

Forårsstemning i udestuen.

Vejret kan sørme hurtigt skifte, i går var haven dækket af et smukt tykt hvidt lag sne, i dag er det forsvundet. Det hele virker lidt kedeligt og bart nu. Men i udestuen er der forårsstemning, der dufter dejligt og forårsblomsterne lyser sådan op.


Sådan nogle forårsblomster er bedre end alverdens vitaminpiller :-)

Den stærke gule hører egentlig ikke til mine yndlingsfarver, men den farve kan noget, som mange andre farver ikke kan. Jeg bliver simpelthen så glad af den intense mørkgule farve. Det er ligesom med solsikkerne, dem kan jeg heller ikke lade være at smile til :-)

 De hvide farver er elegante, dem holder jeg meget af. Egentlig er der vist ingen farver jeg slet ikke kan lide :-) 


Sidste år så der sådan ud i udestuen, se HER
Jeg må vist hellere få klippet nogle grene til drivning.

9 kommentarer:

 1. Hej Anette
  Ja der må gerne være farver nu i dette grå vintermørke.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. ja det kan hurtig ændre sig, endda meget hurtigt. Vi har desværre ikke så heldig at få meget sne i fredag, lige så meget at Jack kunne tage sig en vaske tur i sneen, men i går slog det over i tø og en del forsvandt. I dag er det sidste ved at være væk. Kun der hvor det har samlet sig på grund af blæsten, ligger der lidt.
  Så er det dejligt at primula og andre forårsbebuder kan lyse på i udestuen. Primula i al verdens farver er næsten en medicinsk behandling på dårlig vejr. Så kønt.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Godaften Anette.Dejligt med forårsblomster til at live op på denne årstid.Jeg viser en smuk amaryllis jeg fik at Gitte til jul.........den er bare SÅ smuk.Godaften Knus Jette

  SvarSlet
 4. Hej Anette. Gul er en dejlig farve på denne tid og i også i foråret, måske fordi det er samme farve som solen!

  SvarSlet
 5. Kære Anette Det ser da bare vidunderligt med de skønne blomster og gul skaber glæde! Knus Tina

  SvarSlet
 6. Hej Anette
  Åh ja jeg kan næsten dufte det - og dejligt ser det ud.
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 7. Hej annette,
  jeg har også hvide Hyacinter inde i stuen. Duften gør mig glad. Så godt de fine Primula, men ville vente en uges tid inden de kommer her til huse. Den hårde frost er desværre ivente til os sidst på ugen. Kan udestuen holde sig frostfri?

  SvarSlet
  Svar
  1. Udestuen er ikke frostfri, men det er ikke der det fryser først. Hvis temperaturen bliver for lav, flytter jeg bare blomsterne ind i et køligt værelse, eller i køkkenet, så kan de nydes der :-)

   Slet
 8. Kære Anette.
  Hvor er de skønne, dine gule primula. De strutter af forår.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet