Bed & Breakfast

torsdag den 21. januar 2016

Flygtning eller indvandrer.

Her i haven har vi fået en sort flygtning, indvandrer, eller måske tilflytter. I hvert fald er der kommet en moskusand, som er sort på ryggen. Vores egne er alle helt hvide. Han kom for en uge siden, og er bare flyttet ind, spiser og drikker sammen med de andre, går rundt i haven, som om han kender den. Til aften går han ind sammen med de andre, og de sidste par dage har han lagt sig tæt op af en af de små andedamer.


Han går hjemmevant rundt i haven. Han er stille og rolig. Vi kender ikke nogen i nærheden der har moskusænder, så det er spændende hvor han mon er kommet fra.


13 kommentarer:

 1. Han er en flot fyr..... måske bliver han boende, hvis du giver ham assyl

  SvarSlet
 2. ja det er jo godt spørgsmål og for at der ikke går politik i det, vil jeg måske bare kalde ham gæsten, for han jo måske på en tur og det er bare en mellemlanding han har taget - det kan jo ikke altid være nemt at flyve i dårligt vejr. Og han er måske også løbet tør for brandstof (sult) så han har set at der var et lille dejligt land, med nogle rigtige flotte damer - så du må vente og se hvad der sker med gæsten - måske flytter han sin adresse til jer permanent eller rejser han videre.
  Men en hyggelig fætter ser han da ud til at være
  Glæder mig at høre hvad der fremadrettet sker med gæsten.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Det var da fint, måske bliver han far til nogle små ællinger. Der er godt kød på dem.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at høre, om han bliver boende :-)

  SvarSlet
 5. Dejligt, han har fået asyl hos jer - det lyder til, at han kan lide det! Vi har prøvet det samme med en ganske lille killing og en høne - begge boede her i flere år og bidrog med, hvad de hver især kunne :-)

  SvarSlet
 6. Han har måske hørt om det dejlige sted derude vestpå, hørt om haven og alt det andet med skøn natur og fantastiske mennesker på gården. Han er flyttet ind stille og roligt. Sjovt.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet
 7. Kære Anette.
  Han er bestemt en smuk and, måske er han stukket af hjemmefra, for ikke at ende på julebordet.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 8. Hvor er det altså hyggeligt med sådan en gæst, spændende om han bliver hos jer:-) Han minder mig om at jeg er vokset op med moskusænder og den store tygge han lød som et tog når han kom vraltende, og kunne, hvis det passede sig sætte sig i respekt.
  Ha en skøn dag!
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 9. Så hyggeligt Anette... jeg er vild med den slags ænder og så smager de til lige godt... :)
  Men han har da hørt om Fru Pedersens smukke have og ville opleve dette eventyr...

  Rigtig dejlig fredag
  Charlotte

  SvarSlet
 10. Halløjsa fremmede fætter:o) Hvor er du fin :o)

  (....pst....Anette, tror du ikke, det er en pingvin, der har forklædt sig som and, for at komme ind og få lidt varme hos jer?)

  Knus med ønsket om en dejlig weekend til jer

  SvarSlet
 11. En hjemløs som har søgt ind i varmen. Hvor er han fin. Har i andre andrikker og kan de godt acceptere ham. Synes jeg kan huske fra da vi havde ænder at de godt kunne være nogle stride banditter.
  God weekend til jer.

  SvarSlet
 12. Hej Anette.
  Jeg synes da også du skal give ham asyl. Det er alligevel utroligt, at de andre ænder bare sådan uden videre har accepteret ham. Men de har måske ikke hierarki på samme måde som høns?
  God weekend
  Malene

  SvarSlet
 13. Sikke en sød historie. Spændende om han bare er på gennem rejse, eller om han har smidt vadefødderne indenfor med permanent opholdstilladelse.

  SvarSlet