Bed & Breakfast

fredag den 9. januar 2015

Stormfuld aften.

Sådan en stormfuld aften indbyder til drømme om mildere vinde, blomstrene tæpper og sol fra en skyfri himmel :-)  

Håber at i hygger jer derude i det stomomsuste land, pas godt på hinanden. Krydser fingre for at drivhusene holder rundt omkring.

9 kommentarer:

 1. Altid dejligt at kigge på dine billeder, så glemmer man alt om stormen.
  Har sat krukker, borde, stole osv. i læ indtil stormen har lagt sig igen, så skal det hele frem igen. Rigtig god aften til dig og manden
  Kh Betina Kevings

  SvarSlet
 2. Dejlige blomserbilleder, ja så drømmer man om forår og sommer. Her ved Aalborg er der vindstille nu, så måske man får en rolig søvn. Håber alt er i orden hos jer derovre vestpå. God weekend til jer. VH Carina

  SvarSlet
 3. Jeg faldt også for de enorme mængder af vibeæg:-)

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Skønne billeder af forårsblomsterne...........................kan også kun drømme om at foråret ikke lader vente alt for længe på sig.Dejlige vibeæg.
  Her stormer det også godt...................men håber det hele klarer sig.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder. Her har det blæst godt i nat, nu begynder det så småt at blive lyst, så må vi ud og se om det hele står!
  Håber I er kommet godt igennem det..

  SvarSlet
 6. Beundringsværdige blomstertæpper!
  Gad vidst hvor længe det har taget at oparbejde en sådan bestand af vibeæg?
  "misundelig" hilsen fra Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lene.
   Det har taget ca. 15 år :-) Så det er bare at få lagt lidt løg, og så vente på at de selvsåede begynder at blomstre. Det kan kun lade sig gøre at få sådan et tæppe, hvis man håndluger. De små frøplanter ligner nemlig til forveksling græsukrudt, når man går oprejst. Kommer man ned og ligge på knæ, kan man se det lille bitte frø i toppen af nogle af de små spirende strå. Jeg har kun sat nogle få poser med løg, det er dem der har selvsået og bredt sig gennem årene. Og fantastisk ser det jo ud :-)

   Slet