Bed & Breakfast

mandag den 19. januar 2015

Havefestival 2015

Igen i år har jeg meldt min have, til den landsdækkende havefestival, arrangeret af Haveselskabet. I år er havefestivallen i weekenden d. 30-31 maj.

Du kan se meget mere om havefestivallen på Haveselskabets hjemmeside HER
Min have kan du se på Haveselskabets hjemmeside HER

Har du lyst til at tilmelde din egen have havefestivallen er sidste chance d. 22 januar  for at komme med i det trykte katalog. 

Har du aldrig haft åben have, er det en god chance for at prøve det. Det er vildt hyggeligt og meget inspirende med havegæster, der deler ens interesse. Om haven er lille eller stor, har ingen betydning, bare man kan se at dem der bor i den, bruger den og er glade for den. Der er mange forskellige måder at have sin have på, og ingen er rigtig eller forkert, bare den passer til dem der bor der.Min have er iøvrigt åben alle weekender i maj, juni og september, fra kl. 13-17.
I juli og august er haven åben hver dag fra kl. 13-17.
Jeg har lysaftner d. 11. 17 og 18 september fra kl 19-22
Julehaven er åben fra d. 14 november til og med 13 december, hver dag fra kl. 13-17.

Jeg glæder mig til en ny sæson med åben have og alt hvad der følger med af oplevelser, glæder, pligter og havearbejde. Nye drømme der bliver til virkelighed, projekter der skal prøves og en masse dejlige glade havegæster at dele det hele med.

17 kommentarer:

 1. Hvor lyder det dejligt og skønt alt sammen Anette, det bliver en fantastisk år :-).
  Til alle jer der ikke har besøgt Fru Pedersen Have, find kalenderen frem og sæt et kryds, du vil ikke fortryde, det er en dejlig, smuk, nærværende, romantisk, rå, farverig oplevelse :-)

  SvarSlet
 2. Det er dejligt med havefestivalen. Jeg er også med :)

  SvarSlet
 3. Har du abonnement på det blad, Haven? Hvad er dit yndlings have-magasin?

  Jeg ved ikke hvad året byder på af havebesøg for mit vedkommende. Forhåbentlig først og fremmest et blog træf i Kolding, geografisk have er jo tæt på. Men som før nævnt står
  et selvsyn af din have højt på ønskelisten.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 4. Haven er et medlemsblad, som man får tilsendt som medlem af haveselskabet. Jeg har været medlem af haveselskabet siden jeg var 18. Mit yndlingshaveblad er Alt om haven, og så Isabellas, som jo godt nok ikke er et desideret haveblad, men har meget godt havestof, i den stil som jeg er helt vild med. Det skal helst ikke være for pænt og ordentligt til mig, hellere så man kan se at haven leves der i. Håber at vi ses til sommer, husk at fortæl hvem du er :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan stole på jeg nok skal give mig til kende, den dag det sker!

   Jeg finder det meste info på nettet, men har da en lille stak forskellige blade af dem du nævner. De bliver studeret på ny hver vinter.

   Har tidligere overvejet medlemskab af Haven, da de udbyder hjælp og vejledning til ens egen have, er det noget du har benyttet dig af?

   Mange hilsner, Lene

   Slet
  2. Nej det har jeg faktisk ikke. Jeg er jo til gør det selv, og nyder processen i det jeg laver

   Slet
  3. Jeg er også helt sikkert til gør det selv, opgaven kan bare virke temmelig uoverskuelig til tider, og så er der en del viden og erfaring jeg mangler. Men kommer tid kommer råd, jeg brændte først rigtig igenne som havedame for et par år siden, så når først jeg har lige så mange år på bagen i denne have som du i din, ser tingene sikkert helt anderledes ud

   Slet
 5. Godaften Anette.Har noteret alle din åbningstider for den nye sæson.
  Vil smadder gerne besøge din have igen.................men på et andet tidspunkt end sidst.
  Men nu må vi se hvad året bringer.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
 6. Jeg har meldt min have til i år for første gang og er meget spændt på hvordan det går :-) Din have står også på min ønskeliste for besøg.
  Hilsen Margith

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan godt glæde dig Margith, det bliver nogle rigtig dejlige dage.
   Du er velkommen til at aflægge besøg i min have :-)

   Slet
 7. Hej Anette

  Jeg har endnu ikke været på visit i din have, så det er afgjort noget jeg må få gjort i dette år.

  Nu kan man heldigvis besøge dig på mange forskellige tidspunkter, og det er nok godt, for jeg har ikke helt styr på Haveselskabets datoer. For forårsvæksterne er på retur og roserne er ikke "på" endnu. Men der er nok noget jeg ikke forstår mig på.

  SvarSlet
 8. Hade du bott lite närmare hade jag absolut kommit dit!

  Jenny

  SvarSlet
 9. Hej Anette
  Dejligt haveselskabet igen arrangerer en decideret havefestival - super det kan lade sig gøre at arrangere et landsdækkende arrangement.
  Håber du får en masse gæster på besøg i din have, for den er jo helt fantastisk, og bestemt et besøg værd. Du kan være sikker på at jeg kommer på besøg igen en dag ;0) det bliver dog ikke til havefestivalen.
  God fornøjelse og held og lykke med arrangementet.
  Anita

  SvarSlet
 10. Jeg vil helt sikkert komme og se din have i år. VIL !
  Heldigvis har du rigtig mange datoer at vælge imellem, det er imponererende at du holder haven åben for besøgende så meget :)
  Ulla

  SvarSlet
 11. Hej Anette Jeg vil høre om også der er have tv fra din have i år, jeg syntes det var nogle dejlige udsendelser sidste år. Mette

  SvarSlet
 12. Glæder mig til at besøge din have i år. Har allieret mig med min bedstemor, som bor i Naur, og sammen skal vi på havevandring hos dig i år. Hun har fulgt alle dine haveprogrammer i fjernsynet og glæder sig rigtig meget til at se den i virkeligheden.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 13. Hej Anette....
  Jeg synes min kommentar er blevet væk......
  Men sikke et spændende program du har planlagt i 2015...
  Håber jeg kommer en tur op til dig igen i år...
  Jeg har også en drøm om at holde åben have en gang - men det må vist vente en sæson, da jeg også læser ved siden af mit job
  God aften til dig...

  SvarSlet