Bed & Breakfast

fredag den 2. januar 2015

Julen pakket ned.

Her inde i huset er julen nu pakket ned i æsker og kasser, og pakket fint i skabet og kommoden på loftet. Der er gjort rent og flyttet lidt rundt på tingene. Meeen det er nu som altid lidt tomt, når julen er blevet pakket væk. Forårsløg og grene fra haven hjælper lidt på det.


Ude i julehaven, har vi allerede taget nogle af tingene ind på loftet, specielt de havemøbler der stod under åben himmel, og alle de ting der stod på dem. På terrasserne og i skurene, får tingene lov at blive stående, og kun det mest julede tager jeg væk, for så er det nemlig en fin vinterpyntning der er tilbage. Lyskæderne får lov at være tændte lidt endnu, for det bliver bare så mørkt, når de kommer ned.

Mirabellegrenene på billedet, er fra sidste vinter. 

8 kommentarer:

 1. Jeg beholder også det, der ikke er specielt julet - og så englene. De vil bare blive fremme, så de kan komme med i haven. Og lysene beholder vi også en tid endnu. Det er mørkt derude uden lys :-)
  Kh, Karen

  SvarSlet
 2. I grunden må det både være tids- og pladskrævende at dyrke haven på den måde, du har valgt; men på en måde kan man vel også sige, at haven er et blevet dit levebrød.

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå, at det er tomt for dig nu, du har jo levet i det både ude og inde i næsten to mdr. men snart kommer havesæsonen. Lyskæden sidder også lidt tid endnu her hos os.

  SvarSlet
 4. Her er julepynten væk før nytår...men vi er enige om at lyskæderne først kommer ned i uge 8...hvor det endelig er begyndt at lysne, når vi skal op på arbejde.

  SvarSlet
 5. Jeg synes også det er blevet lidt tomt - men også en rar fornemmelse på en eller anden måde :-)

  Lyskæderne foran stalden er jeg begyndt at slukke om natten - hanerne tror nemlig allerede de skal op kl 6.00 og det er altså liiige tidligt nok synes jeg :-)

  SvarSlet
 6. Hej Anette.Ja !!! det er jo lidt tomt når man fjerner julepyntet .........................men smukke grene er nu heller ikke så tosset
  Jeg har lige klippet et par grene af min magnolie Susan,..............de får de smukkeste blomster.
  Og nu pibler det jo op af jorden med alle forårsblomsterne
  Rigtig god weekend til dig Knus Jette

  SvarSlet
 7. Jeg kan forestille mig at det blev lidt tomt efter sammenpakningen, men der er nok ikke længe til du begynder med forårspyntningen og så er der noget nyt at se frem til med reder og æg. Mon ikke du allerede er igang med planlægningen?
  Jeg har stadig mine julepuder og snemænd fremme i stuen og så lyskæderne derude - man skal give sig selv en blid overgang:-)

  SvarSlet
 8. Ja der bliver tomt, især når man som mig, har MEGET julepynt :-) - i morgen bliver det sidste pakket ned..... og lidt forårsblomster indkøbt til at trøste lidt :-)

  SvarSlet