Bed & Breakfast

lørdag den 17. januar 2015

Opgradering af sandkasse camouflage.

Den camouflage jeg har lavet af vores sandkasse, har lige fået en opgradering. Jeg har ellers været meget glad for de store kobberkugler, som har lagt der sammen med de andre kugler. Men nu er julen ovre og jeg ser frem til forår. Godt nok spås der de næste dage et par frostgrader om natten, men det bekymrer mig nu ikke. Løgene i krukkerne kan sagtens tåle lidt frostgrader.


Kobberkugler og lyskæde, er nu på loftet, og anden har fået lov at komme ned.

Når foråret for alvor melder sin ankomst, skal vi til at lege i sandkassen igen, så skal pynten væk.En der overvågede forandringen :-)


12 kommentarer:

 1. Underbara bilder...åh den sista med katten, ljuvlig!
  Önskar dig en skön helg...
  Kram,
  Titti

  SvarSlet
 2. Ja så går det mod lysere tider, nattefrost eller ej :)

  SvarSlet
 3. Ja, nu må vi se hvad det bliver til med den vinter, men dejligt at få lidt forårsstemning omkring sandkassen. :o)

  SvarSlet
 4. Hej Anette
  Dejligt forårsagtigt du har pyntet sandkassen.
  Jeg var i haven i eftermiddag hvor jeg fik ordnet et bed ved vores hoveddør, så derfor faldt blikket automatisk på et jernbord jeg har ved hoveddøren, og i den forbindelse tænkte jeg, at der skulle ske noget nyt på det bord, så det var lige i øjet med inspirationen her.
  God weekend.
  Anita

  SvarSlet
 5. Ja, nu tror jeg altså også at jeg vil pille lyskæderne ned! Det er blevet mærkbart lysere :-) Din sandkassepynt ser fin ud! (Det synes katten også, kan jeg se ;-))

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Søde Mis! Hyggelig arbejdskammerat...
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 8. Hej Anette.Dejligt med lidt nyt pynt i sandkassen.....................og tror da også at hyacinterne nok skal klare kulden.
  Her er alt julepynt også for længst fjernet,................lyskæderne var de sidste.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
 9. Kære Anette Skøn forvandling af sandkassen, dejlig forårsopstilling. God weekend. Kh Tina

  SvarSlet
 10. Jeres sandkasse skaber en vældig hygge, og hvor er det dejligt at gemme den væk på denne måde. I dag da jeg rumsterede i haven, fandt jeg en rede på en hylde fra i sommers bag nogle klematisgrene. Jeg skulle lige til at smide den ud, da jeg tænkte: "nej STOP vent! Sådan en ville fru Pedersen ikke smide ud. Den ville hun pynte op med" ;-) Reden har jeg derfor endnu.

  SvarSlet
 11. Skønt med noget forår, jeg har det dog kun inde endnu:-) hvor er katten sød, og det er jeres kattes skyld at vi nu selv har sådan en krudtugle her:-)
  Ha en rigtig god dag
  Hilsner Anette

  SvarSlet
 12. Det var da en god ide med lidt camouflage af sandkassen. Kan se den er magen til vores, og ja man er jo nødt til at have sådan en til børnebørnene :-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet