Bed & Breakfast

lørdag den 3. januar 2015

Måneskinsbed i ISABELLAS.

I det nye nummer af ISABELLAS, januar/februar, er der en artikel fra min hvide have, artiklen hedder anlæg selv et måneskinsbed.

Endnu en superflot artikel fra min have lavet af Jytte Boch.Når man ser de dejlige billeder, er det næsten ikke til at vente på at det igen bliver sommer :-) Måske er der nogen der får lyst at anlægge et hvidt bed i haven.


10 kommentarer:

 1. Åh så roligt! Isabellas är min favorittidning, måste se om det nya numret har kommit!
  Önskar dig en god fortsättning...
  Varm kram,
  Titti

  SvarSlet
 2. Godaften Anette.Jeg købte bladet i sidste uge og så den flotte artikel fra din hvide have.............den kan du godt være stolt af.
  Knus Jette

  SvarSlet
 3. Det da vildt....sikken PR...du får kan næsten se haveglade mennesker strømme til dig og din have....jeg smutter hen i Føtex de har bladet...glæder mig til at blive inspireret...selv skal jeg nemlig lave et Hvidt bed...

  SvarSlet
 4. Ih, altså, så må jeg igen købe Isabellas :-) Det er da fint og fortjent at din have kommer ud til så mange mennesker!

  SvarSlet
 5. Det er jeg da også bare nødt til at have fingrene i - spændende !

  SvarSlet
 6. tillykke med endnu en artikel. Det er bare en så flot anerkendelse af din så flotte have, som jeg bare skal se til næste sommer. Havde håbet at det kunne blive sidste sommer, men ... Du har virkelig fortjent denne anerkendelse. Kh Kirsten

  SvarSlet
 7. Så flot. Din have er også bare så skøn, så den fortjener at blive vist frem.
  Ønsker det bedste for dig i det nye år :-)
  Klem Lonni

  SvarSlet
 8. Hej Anette Hvor skønt med den flotte artikel! Dejlige billeder. Nu kan det være jeg køber det alligevel. Stod forleden og kiggede på det, men jeg er ikke så glad for alle de madopskrifter der er i. Jeg vil have et rent have blad, men det er næsten umuligt at opdrive i vore dage medmindre man køber engelske eller franske. God søndag. Kh Tina

  SvarSlet
 9. Jeg så bladet hos min bekendte forleden og det er da en fin artikel, som helt sikkert kan inspirere mange. Jeg lavede selv et hvidt bed for 2 år siden men kan sagtens bruge nogle af dine ideer også. Sejt gået :)

  SvarSlet
 10. Mycket fint reportage. Grattis! Nu ska jag surfa runt här hos dig!!

  SvarSlet