Bed & Breakfast

søndag den 11. januar 2015

Kaniner i Fru Pedersens have.

Min mand og jeg har bestemt at vi til sommer skal have kanin. Da vores børn var små havde vi en kanin i et kaninbur ovre på legepladsen, ved siden af legehusene. Det skal vi have igen, for det var så hyggeligt. 
Så derfor har vi i dag været til Kaninudstilling i Vemb. Aldrig har jeg set så mange søde og fine kaniner. Vi fik også en aftale med kaninavler Ole Møller om, at vi til foråret skal have en kaninmor med unger i haven. Men inden da skal vi have lavet et bur og en løbegård.


Med på udstillingen havde jeg Merle og hendes mor. Merle udviste stor interesse for de små bløde kaniner. Hun har luret bedstemor af, med at tage billeder med mobilen, og man så kan se sig selv derpå bagefter.

Kaninracen vi skal have bliver den som er på billedet herunder. Den er dejlig blød og en robust race. Den Merle aer er en lille tysk vædder.


Det var en rigtig flot udstilling, med fine kaniner og forårsstemning. Smukke dekorationer og forårsblomster, så snart man trådte ind af døren. En dejlig og oplevelsesrig eftermiddag. Har du lyst at vide mere om kaniner kan du se Ringkøbing-Ulfborg-Vemb Kaninavlerforening  HER

 Flot og festlig udstilling.

9 kommentarer:

 1. Åh hvor hyggeligt - det er dejligt med dyr i haven.
  Jeg drømmer om at lave en permanent udendørs indhegning mv. til ungernes kaniner - lige nu flytter vi dem i stalden om vinteren, men det kunne være sjovt at lave et lille udendørs "anlæg" til dem ;0)

  SvarSlet
 2. Det er lige noget for Merle med små kaninunger.

  SvarSlet
 3. Det lyder hyggeligt og vil sikkert passe rigtig godt ind i jeres have sammen med de andre dyr - og børnebørnene vil elske det!

  SvarSlet
 4. Åh, hvor hyggeligt! Jeg elsker alle gnavere - men det ved jeg jo at du ikke gør ;-) Så godt at høre at du kan lide kaninerne :-)

  SvarSlet
 5. Skønt! Har har vi fået en lille vattot af en kaninknægt for 1 mdr siden. Den sødeste fyr, som går inde og frit. Til sommer skal han have lov til at lege i haven (hvis han ikke bliver for træt af at høre på hønsene;0)). Lavede indlæg om ham for vel 2 uger siden, så kig forbi min blog, hvis du vil øge din kaninkuller;0). Han er dværgvædder med lidt løvehoved, så den sødeste hængeøredreng med lidt isbjørnelook:0)
  Kh Katinka

  SvarSlet
 6. Hvor hyggeligt og helt i din ånd at få en kaninfamilie på gården. Det bliver helt perfekt og Merle vil elske dem. :o)

  SvarSlet
 7. De kommer til at passe perfekt ind i miljøet hos dig SÅ HYGGELIGT, og dejligt for Merle at ha' kaniner hos bedstemor og bedstefar. Held og lykke med projektet.
  Jeg benytter lige muligheden her til at spørge dig, om ikke det er rigtig husket, at du har et emaljeskilt med påskriften potteskur ? Der er flere der har kaldt min nye pergola potteskur og det passer jo perfekt, så derfor tænkte jeg på at få fat i sådan et emaljeskilt !!!!
  God dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver så hyggeligt med kaniner.
   Mit skilt med potteskur har jeg selv malet, du kan se her hvordan http://frupedersenshave.blogspot.dk/2014/01/sadan-maler-jeg-skilte-til-min-have.html
   Men et i emalje ville da være fantastisk flot, og også mere holdbar i længden.
   Det var sjovt, for jeg tænkte også på potteskur, da jeg så dit fine nye hjørne, du vil elske sådan en arbejdsplads i haven.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
  2. Tak Annette - jeg er jo ikke lige så kreativ som dig, men jeg må se om jeg kan få kreeret et sådant skilt, for det er jo nok svært at finde et i emalje !!!

   Slet