Bed & Breakfast

tirsdag den 6. januar 2015

Lyserøde valmuer.

I eftermiddags, da jeg var ved at rydde lidt op i et skab, fandt jeg en bøtte med små bitte valmuefrø. Kom straks til at drømme om det syn de vil kunne blive til, nu tænker jeg så over, hvor det skal være :-)
Disse billeder er fra bedet ved legehuset.


 Skønne sammen med fingerbøl (Digitalis), når først man har disse planter, er der gratis haveglæder hver år.10 kommentarer:

 1. Skønne billeder!
  Jeg må ud i morgen og drysse lidt valmuefrø :)
  Knus Vibeke

  SvarSlet
 2. Hvor er de skønne og de lyser da bare op.
  Ved legehuset må da være et perfekt sted, for der vil du og alle dine gæster nyde dem så snart I kommer ind på gårdspladsen - men jeg kender også godt det der med at man gerne vil lave om og flytte rundt :0)
  God dag.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint! jeg prøvede at så valmuer for et par år siden, men det lykkedes ikke. Havde ellers fået nogle 2. hånds fra Søren Ryges have ;-)

  SvarSlet
 4. quelle merveille !!! j'ai aussi des pavots mais ils sont simples !!
  si vous avez des graines en trop , je suis preneuse !!

  bonne journée à vous
  joelle

  SvarSlet
 5. Nu har du bestemt vakt forårs følelserne i mig. Elsker så meget denne form for valmue, men glemmer altid hvornår de skal strøs ud i haven :-(
  Men skal nu nok nå det alligevel.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 6. Hvor er de smukke - disse fyldte valmueskønheder. Det giver et helt sug i maven efter forår. Jeg har forgæves forsøgt igennem de sidste 3 år at strø valmuefrø i store mængder - uden held. Så sidste efterår fandt jeg en del i vejgrøften, og tog frøkapsler af dem - lilla og orange - men ikke fyldte. Jeg er spændt på at se, om de vil spire og blomstre. Håbet er jo lysegrønt.

  Godt Nytår til alle.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Det er et dejligt syn, og hvis jeg er heldig får jeg også sådanne i år, og mange andre. Ha en rigtig god aften!
  Hilsen og kram fra Anette

  SvarSlet
 8. Godaften Anette.Hvor er de bare smukke din rosa valmuer................kan jo næsten ikke vente på at mine skal blomstre.
  Knus Jette

  SvarSlet
 9. Åh, ja hvilken dejlighed, denne fyldte valmue. Har først sidste år opdaget denne herlighed med fyldte valmuer, men har til gode at have dem selv. Til gengæld kunne jeg ikke lade være med at sprede de enkelte forleden dag. Tilbage står så spørgsmålet om, hvorvidt de enkelte og dobbelte vil krydse sig på samme måde som forskellige farver vil gøre det. Det har sikkert sin charme uanset hvad der sker. Et år havde jeg utilsigtet valmuer i en potte, som blev flotte og store. Skønt at begynde såning og den dertilhørende eufori allerede i Januar.
  Spændt på at høre hvad dine planer munder ud i.
  Hvis du får lyst, må du gerne vise hvilke planter du synes virker godt i vinterhaven. Har du et bestemt sted, du gerne går omkring i denne tid, for at se lidt grønt og godt?
  Mange hilsner fra Lene

  SvarSlet
 10. Kære Anette.
  Hvor er dine valmuer smukke og dine digitalis passer perfekt dertil,...... bare en skam at de er så giftige.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet