Bed & Breakfast

lørdag den 31. januar 2015

Hvidt frostbordet.

Unden for vores vindue i spisestuen, er der meget mørkt nu, hvor alle julelysene er væk. Derfor har jeg i dag lavet et bord med lanterne og frosne grene og et ishjerte. Meget flot med rimfrosten på.


Grenene er korkelm.

Opstillingen på bordet er smukkest set inde fra stuen af.


Med levende lys i lanterne, er der en smuk udsigt ved spisebordet i stuen nu, når mørket falder på.


5 kommentarer:

 1. Jeg kan forestille mig at det ser meget smukt ud... og hvor er det i øvrigt nogen fine lanterner, især den midterste med taget på. Jeg har faktisk også en lanterne med et stearinlys på uden for mit stuevindue........ jeg husker bare aldrig at tænde det.... så det holder længe :-)

  SvarSlet
 2. Smuk opstilling Anette, er vil med dine iskager og hjerter. Er der så koldt hos dig, at det kan holde noget tid. Hyggeligt med lysene tændt. God weekend.

  SvarSlet
 3. Flot og enkelt. Det er fantastisk hvad levende lys gør for haven lige nu. God søndag.

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Smuk opstilling med dine lanterner og ishjertet................men her har vi plusgrader................så ingen is ting.
  De smukke grene gør nu også en del.
  Rigtig god søndag Knus Jette

  SvarSlet
 5. Skønt stilleben! Det er rustikt og "cowboy-country", der vil noget.

  Du har jo også fået mig til at finde lanterne frem, den ene står ved køkkenvinduet og at tænde lys der, er noget af det første jeg gør hver morgen og aften...hvis ellers jeg har fået det slukket i mellemtiden! Lyskæden har jeg endnu ikke taget ned, men den bliver da slukket om dagen nu, solen er efterhånden blevet en værdig konkurrent dertil. Godt at mærke i krop og sjæl at lys og liv langsomt vender tilbage.

  Godaften fra Lene

  SvarSlet