Bed & Breakfast

lørdag den 20. august 2016

Vandleg, og når tiden går i stå.

Sidst på eftermiddagen kom prinsesserne forbi, sammen med deres forældre. Det første der blev set efter var om hønsene havde lagt æg, og det havde de. Merle elsker at samle æg ind. Den sene eftermiddagskaffe blev nydt på terrassen. Baljen med georginhoveder blev nøje studeret af prinsesserne. Georginhovederne sejlede lystigt afsted, der var både små og store bølger, ja nogle af dem kunne endda flyve lidt op i luften og lande med et plask. Den hårde søgang fik nogle af georginerne til at falde fra hinanden, så de dannede fine mønstre i vandet.Der er meget leg i sådan en balje med vand og nogle blomsterhoveder. I morgen skulle de alligevel skiftes. 


 Merle hentede sin yndlingsvase i legehuset og fyldte den med vand. Jeg sagde til hende at hun gerne måtte plukke en blomst ovre ved legehuset til vasen. Hun kom stolt tilbage med en ordentlig rosengren i vasen, den skulle selvfølgelig på bordet, så vi alle kunne nyde den.


Utroligt at den store gren med roser kunne holde balancen i den lille vase :-) 


Elsker disse små uventede besøg, hvor tiden går lidt i stå, og alt andet virker ligegyldigt, for en stund. 

2 kommentarer:

 1. Hej Anette.Hvor må det bare være dejligt med besøg af sådanne dejlige prinsesser.Og kan jo se at de nyder at komme på besøg hos jer.
  Rigtig dejlig aften Knus Jette

  SvarSlet
 2. Kære Anette.
  Dejligt med sådan et par skønne børn.
  Vi nyder også at have Bertram tæt på os. Så kommer han med sin mor til frokost og nu er han begyndt at spise mad.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet