Overnatning / Glamping

onsdag den 24. august 2016

Sensommerstilleben.

Da græskarrenne i køkkenhaven endnu ikke er klar til høst, har jeg været på loftet og hente et betongræskar. Det blev til et nyt stilleben på havebordet på gårdspladsen. Den grå beton klæder både zinkpotterne og de grå vindheks rigtig godt. 


Der komogså en lanterne på bordet, for på overskydede dage, bliver der tændt levende lys. Man kan nu også mærke at dagene er blevet kortere, mørket falder tidligere på, og så er det hyggeligt med lidt lys.

 Bladene er begyndt at drysse lidt fra træerne, lidt trist, da det er tegn på at efteråret nærmer sig. Men efterår er jo endnu en årstid, hvor der kan pyntes op :-) Endda en meget charmerende årstid hvor alting skifter farve, og der for alvor høstes i haven.


4 kommentarer:

 1. Hej Anette.Ja !!! vi kan ikke komme ud om at efteråret nærmer sig.Det gør det også her hos mig.
  Men fint lille stilleben du har lavet med de grå toner.
  Men lille limefarvede acer har allerede efterårsfarver.
  Og det ser da smukt ud.Hvordan går det med din dahliamark?
  Har lige besøgt Sofienholm ved Bagsværd sø.Og viser de smukkeste dahlia derfra.Det er en fast tur hvert år.
  Rigtig dejlig solskinsdag Knus Jette

  SvarSlet
 2. Hej. Det ser superflot ud. Jeg kan rigtig godt lide farverne og vandkanden er meget fin.

  SvarSlet
 3. Ren hygge og det er du jo god til, Anette. Gad vide hvor mange lys du bærer hjem fra supermarkedet... det er så stemningsfuldt med de små lygter i haven, men sådan noget får jeg aldrig tændt hvis der ikke er en særlig anledning:-)

  SvarSlet
 4. Fine bilder, kjekt å pynte i hagen og lys er et must på denne tiden. Ha en fortsatt fin kveld, hilsen Ingeborg fra fruhaldshage

  SvarSlet