Overnatning / Glamping

mandag den 22. august 2016

Hurtig opgradering af betonkage.

En gæst inspirerede mig i eftermiddags til en hurtig opgradering af denne betonkage. Snakken faldt på betonkager og pyntning. Fadet opfordrede næsten til en krans på kanten. Jeg fortalte at jeg havde stor lyst til at binde kranse, men ikke rigtig var kommet igang her i sensommeren, da der hele tiden lige er noget der er vigtigere. Han sagde at jeg da bare kunne lægge pynten løst rundt på kanten af fadet, hvilket var en rigtig god ide, bortset fra at det ofte blæser helt vildt, lige der hvor fadet med betonkagen står. Men kagen er meget tung, så jeg lagde alle stilkender ind under kagen, så flyver de ingen steder. Denne oppyntning tog ca. 7 min, og hvor er jeg glad for resultatet, det lyser sådan op. Denne gæst var meget inspirende, og der er nu flere ideer der skal prøves af, bla. i julehaven.


Ganske gratis, det hele var lige i nærheden.

 Et lille udvalg af mine betonkager pynter på opsatsen. De nederste er begyndt at få lidt af den eftertragtede patina. De øverste er helt nystøbte, og lavet i en ny form. Formen kan købes i Haveshoppen i Fru Pedersens have, og kommer om ikke så længe også på webshoppenI formiddags var det den gamle vogn der fik en høstmakeover, det må jeg vise en anden dag, for jeg glemte at tage billeder :-)
Ellers bliver der skiftet lidt ud i krukkerne med sommerblomster, dagligt laves flere friske buketter til afløsning rundt om i haven. Georgin og rosenhoveder skiftes jævnligt, så der hver dag ser fint og indbydende ud.

Tiden løber alt for hurtigt, der er så mange ideer i mit hoved der venter på at komme ud og blive sat i værk. John har været hjemme i nogle dage, for at høste og så grøngødningsafgrøder, men i dag så det ikke ud til han fik så travlt, så jeg spurgte ham i aftes om han havde tid til at lege med mig i formiddags, det havde han, men så sagde han, men du har ikke tid til at lege med mig :-) hvilket han havde helt ret i. Jeg har et byggeprojekt i hovedet, der sådan trænger til at blive iværksat :-) Jeg drømte en hel nat, at vi byggede og indrettede det, ned i mindste detalje, så jeg var næsten sikker på at det stod færdigt, omme i krattet bag den lille skurvogn, da jeg vågnede. Men det var kun en dejlig drøm, men gode drømme er til for at gå i opfyldelse.

Men mon ikke der snart kommer en dag, hvor vi begge har tid til at lege byggeri.

5 kommentarer:

 1. Meget inspirerende blog du har, skøn have !0)

  SvarSlet
 2. Bodil Riis Christensen23. august 2016 kl. 09.18

  Kære Anette.
  Det var da en dejlig, hurtig og gratis ide, du gav fra dig. Tak for den. Jeg har både hyben og æbler i massevis, men ingen betonkage, så jeg må finde på noget andet. Måske kunne en pæn marksten anvendes!
  Og så lige en kommentar til manglende tid til at lege. Jeg kan så godt forstå, at det er svært at finde tid, for du har jo besøg hver dag og skal sikkert omkring hele haven om formiddagen for at tjekke op på alle udstillingerne. Men når august er gået, får du/I vel lidt mere tid. Høsten bliver forhåbentlig snart overstået, og du har kun åben i weekenderne.
  Men jeg synes nu generelt, at du når mere end de fleste havemennesker. Jeg er fuld af beundring over dine ideer, din kreativitet og din indsats her på bloggen, og jeg glæder mig hver dag til at åbne og læse dine skriverier og se dine skønne billeder. Tro mig, jeg synes, at du når meget, og åbenbart er der flere ideer og gøremål på vej inde i dit hoved. Tak for det hele.
  Mvh. Bodil Riis.

  SvarSlet
 3. Hej Anette. Vi takker for en skøn dag i din have. Henrik er glad for at være inspirationskilde! Vi er nu på vej til Sjælland med Cafe an lait i bagagen. Den var også med på Pizzaria i Holstebro. Vi glæder os over den smukke blomst. Kh Henrik og Else

  SvarSlet
 4. En fantastisk opgradering :))))))))

  Rigtig skøn aften
  Charlotte

  SvarSlet
 5. Kære Anette.
  Meget smukt med flag og betonkage. Fuglebadet er helt fantastisk smukt.
  Sender en kærlig tanke til Jer begge to.
  John og Eliane

  SvarSlet