Overnatning / Glamping

fredag den 19. august 2016

Inspirationstur til Formland aug. 2016

I dag har jeg været på inspirationstur, nemlig på Formland messen, hvor jeg også fik købt lidt nyt, som skal bruges i årets julehave. For en som mig der elsker detaljer, er der rig lejlighed til at lade sig inspirere. Farver, materialer, planter og tekstiler, alt sammen noget der sætter gang i min fantasi.

B.GREEN
Hos B.GREEN kan de virkeligt noget med planter og beholdere, og alt i krukker, en meget fin og frodig stand.


Jeg var så vild med denne gamle skraldespand, smukt plantet til med årstidens blomster.


De gule kasser fik jeg bestilt nogle stykker af, er sikker på de vil være meget fine til græskar, i efterårshaven, og til de kommende lysaftner. Til foråret vil de små minipåskeliljer helt sikker se fine ud deri.Hos Ib Laursen var antennerne også godt ude. Ud over masser af spændende og fine sager, var der mange ideer som kunne omsættes til haven.Prøv at se alle de dejlige farver Mynte stellet findes i, her er ingen farveforskrækkelse. Jeg er vild med Mynte Kanderne, som jeg bruger i haven til buketter. Jeg har også en stak tærteforme, som der bages tærter i, til de gæster der kommer til Bolig og haveinspiration.


Kurve, tæpper, puder og bløde skind, uhm...


A2Living havde fået ny stand, hvor der også var fine ideer, der kunne bruges i haven. A2Livings lanterne er af supergod kvalitet og holder i mange år. Dem der er af kobber, får den smukkeste patina. De laver desuden havemøbler og andre ting til haven.Det var en dejlig formiddag, hvor der blev hilst og snakket med rigtig mange. I år kunne jeg godt have brugt lidt mere tid på messen, men jeg måtte hjem til gæsterne i haven. Hovedet er fyldt med gode ideer, og telefonen med billeder :-)

5 kommentarer:

 1. Tak for dine fine billeder, Anette. Jeg har det næsten, som jeg var med!
  Kh Annalise

  SvarSlet
 2. Superskønne billeder Annette med fin inspiration til os andre. Kommer forbi og ser din skønne have mandag eftermiddag. Vi kommer fra Hillerød, og glæder os til at se den. Mange havehilsner Jytte/Solsort Design

  SvarSlet
 3. Tak for tur på Formland - jeg når det ikke i år, desværre. Bgreen og Ib Laursen ser som sædvanligt lækkert ud - deres stande er genkendelige og fyldt med gode ting. a2 living ser forrygende ud - jeg er vild med det rustikke look, dem skal jeg vist lige have tjekket ud!

  SvarSlet
 4. Wauw for en tur - ser virkeligt fedt ud og er meget inspirerende ... man må være tæt på at købe/bestille lidt af alt...
  Tak for at du tog os med på et lille smut også
  God weekend

  SvarSlet
 5. Jeg var også forbi Formland - og er ligesom dig , meget begejstret for både B-green og Ib Laursen, som jeg mener, har nogle af de mest inspirerende stande.
  Du har helt ret..hovedet er fyldt op efter sådan en tur - men på en god måde ik ;0)

  SvarSlet