Overnatning / Glamping

søndag den 26. maj 2013

Rhododendron i fuldt flor.

Mine rhododendron blomstrer nu så det er en fornøjelse. Tænk en farverigdom uden lige. De lyser virkelig op i al den grønne frodighed. Navnene på dem kender jeg ikke, da det aldrig har intresseret mig. Jeg går mere efter farverne og bladformer. Men smukke er de, navne eller ej. Plukker ofte en blomst og lægger i fuglebadene.

5 kommentarer:

 1. Hej Anette.
  De er også meget smukke, så jeg kan godt forstå du er glad. Jeg interesserer mig heller ikke så meget for navnene, men mere for hvordan det ser ud og hvor store de bliver osv. Men jeg har alligevel fundet ud af, at når man har havevenner, (hvilket man jo får som blogger), så er det alligevel praktisk, at kende nogle af navnene. For der sker jo det, at nu blev jeg for eksempel forelsket i den søde lyserøde oppe i hjørnet, men jeg kan ikke fare ud og købe den, når du ikke kan fortælle mig navnet. Derfor er jeg begyndt, at gemme navneskiltene eller sætte et lille navneskilt ved planten. For så kan jeg svare, hvis der er nogen der bliver forelsket i de planter jeg har, eller hvis jeg selv vil supplere med et eksemplar mere mage til.
  Ha' en dejlig dag i solskinsvejr:-)
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 2. Hej Anette.Hvilken smuk collage du viser.Jeg kender heller ikke alle navnene på mine 10 rhodoer.
  Men skøn tid nu,hvor de blomstre.Rigtig god søndag til dig knus Jette

  SvarSlet
 3. Sikke mange skønne rhododendron du har! Vi har kun én slags, den gammeldags lilla. Her stod fire plantet tæt, så de ligner én stor plante. Den ene var gået ud, så den har vi fjernet. Nu er der et stort hul, men mon ikke de tre andre vokser og dækker hullet ... Ellers kunne jeg fristes til at købe og sætte en i en anden farve. God søndag til dig!

  SvarSlet
 4. Hvor er de flotte Anette, jeg kan ikke sige det for tit at det er imponerende hvad du har i din have.
  Forsat god Søndag til dig.
  Kh Linda

  SvarSlet
 5. Det er en skøn og farverig tid lige nu. Jeg har svært ved at bestemme mig for, hvilken der er flottest :)

  SvarSlet