Bed & Breakfast

lørdag den 11. maj 2013

Det spirer og gror.
Der er virkelig forår og grøde i luften nu. Det vælter nærmest op af jorden. Foldbladene er så frisk grønne, kugleprimulaerne, som jeg delte sidste år, står så flot. Til sidst en lille lyserød perlehyacint, som jeg købte i efteråret, den stammer fra Claus Dalbys sortiment i Bilka. 
I går fik jeg startet på at så og plante ud i mine højbede, det er det første udover kartoflerne, som vi lagde for et par uger siden.
I går spiste jeg de første grønne asparges, uhm.... lige fra bedet af.

11 kommentarer:

 1. Jeg er også vild med foldblad, men det er Molly også, så hun gnavede toppen af den for 14 dage siden. Heldigvis kommer den sig, kan jeg se. Den lyserøde perlehyasint er bare uimodståelig. Dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 2. Den lyserøde perlehyacint er rigtig fin.
  Sikke en luksus at kunne spise asparges fra egen have. De må smage ekstra godt.

  SvarSlet
 3. Flot foldblad og sød perlehyacint.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare skønt som det boooomer derude. Jeg kunne tænke mig at forsøge mig med Asparges, må have "læst op" på det :)

  SvarSlet
 5. Det er en dejlig tid når alt folder sig ud,din Perle-hyacint har en skøn farve,og det med de friske asparges..........må indrømme at jeg tænkte :bare det var mig! Ønsker dig en god dag. Knus Leila

  SvarSlet
 6. Frisk asparges... ej hvor lyder det bare lækkert. Det må da virkelig føles som en luksus... fortjent vel og mærket :-)
  Knus Susan

  SvarSlet
 7. Lyder bare lækkert med friske asparges :-) - Og den lyserøde perlehyacint er jeg vild med. Købte også nogle i foråret, og efter at de er afblomstret, har jeg sat dem ud i haven.

  SvarSlet
 8. Hej Anette - Ja er det ikke bare skønt som det hele vælter frem nu. Jeg er lige kommet fra arbejde, så det er kun lige blevet til en hurtig runde i haven.
  Men jeg forundres hver dag, over hvor hurtigt det hele kommer lige nu.
  Mums friske asparges - så varer det nok ikke længe, inden svigerfar kommer med smagsprøver ;o)

  SvarSlet
 9. Hvor er kugleprimulaer fine. Dem kender jeg ikke så meget til, men jeg tror da godt at jeg kunne falde for dem. Er de flerårige, sarte eller idiotsikre?

  Asparges lyder godt. Jeg har endnu ikke haft mod til at skære de første fra mit bed. Det er først år at mine giver til høst, og jeg tøver lidt med at skære i dem. Jeg vil gerne se vækst i hele bedet, før jeg går til dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kugleprimula er flerårig, ikke sart. Har hørt at man bør dele dem, når de bliver for tætte, så det gør jeg :-)
   Du kan godt glæde dig til til dine asparges, det er virkelig lækkert.

   Slet
 10. Hej Anette.Ja! det hele vælter op i øjeblikket.Er vild med dine fine perlehyacinter.Og friske asparges er da bare mums.God aften knus Jette

  SvarSlet