Overnatning / Glamping

mandag den 27. maj 2013

Konvaller i lange baner


Storkonvaller, duftkonvaller og liljekonvaller. Alle 3 slags har jeg i min have, og de står alle så smukt lige nu. Det er nemme planter der passer sig selv. Der er rigeligt til dejlige buketter. Det er herligt med al den overflod lige for tiden. 
Øverst storkonvaller. I midten duftkonvaller, og nederst liljekonvaller. De fleste har jeg i skovbundsbedene, der trives de rigtig godt.

7 kommentarer:

 1. ja, de er skønne..... jeg har hele TO liljekonvaller der blomster, så det bliver ikke til en buket.... men jeg kan gå ud og snuse til dem :)

  SvarSlet
 2. Neeeej......duftkonvaller har jeg da ikke.....endnu!
  Men i dag for 37 år siden fødte jeg min yngste datter, og på mit bord på fødeklinikken stod en stor buket med liljekonvaller og duftede. Den duft minder mig altid om fødslen af mine to piger...der er 6 dage imellem deres fødselsdage. Så der var konvaller begge gange!

  SvarSlet
 3. Ja de er smukke, jeg kalder dem nu duskkonvaller/Smilacina Racemosa. Men pyt de dufter fantastisk.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Godaften Anette.Har både storkonval og en enkelt liljekonval.Dejlige planter God aften knus Jette

  SvarSlet
 5. Hej Anette - Hvem der bare havde en have så stor, at der både var plads til stor og duft konval. Jeg har liljekonval, dog kun med en enkelt blomst i år ;o)

  SvarSlet
 6. Jeg elsker også liljekonvaler, når de først har fået fat, breder de sig jo rigtigt godt. Man kan få en lyserød, men den har jeg ikke fået fat på endnu.

  SvarSlet
 7. De er nu så skønne, i år har jeg givet mig selv en Dusk/duftkonval. Men det ser ikke ud til den kommen i blomst, så jeg må vente til næste år. Derimod har min den Lyserøde fået en enkelt blomst. Den er så sart og fin.
  Kh Linda

  SvarSlet