Overnatning / Glamping

fredag den 17. maj 2013

Hundetand og kirsebærblomster.


Hundetand har jeg haft i mange år, købte en enkelt plante på plantemarked, som voksede så fint, at den er blevet delt til mange. Det er lykken for mig, når jeg selv kan formere mine planter.
I disse dage pryder den japanske hængekirsebær og almindelig kirsebær.
Hostaerne fra drivhuset er kommet ud, bla. i krukker ved det lille lysthus.

6 kommentarer:

 1. Jeg har en enkelt hundetand, og hvor ville det dog være dejligt, hvis den vil formere sig som din! Det er jo sjovere og billigere end at købe dem!

  solbakken1908.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. hm, jeg har også haft en i MANGE år.... vil da prøve at se om den kan deles. Hvornår deler du den - er det nu, hvor den er afblomstret?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sussi.
   Jeg deler lige efter afblomstring, men jeg stadig husker den :-)

   Slet
 3. Hej Anette,
  Så fint der er i jeres have. Jeg er fuld af beundring over, at du og din mand kan overkomme en have på elleve tusind kvadratmeter! Det er jo helt vildt. Er din mand lige så havegal som du?
  Rigtig god pinse,
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mathias.
   Nej min mand er bestemt ikke havegal :-) Han har 45 hektar jord, med bla. fremavlskorn, som han dyrker i sin fritid . Det er hans store hobby :-)
   Han er dog meget sød til at hjælpe mig med det grove i haven :-) Samt diverse byggeprojekter går han heller aldrig af vejen for, noget vi nyder at lave sammen.

   Slet
 4. Så skønt det ser ud i din have Anette - det er fantastisk så mange dejlige kroge du har indrettet og din køkken have med de fine højbede ser helt fantastisk ud. Det bliver godt når det liver grønt sprødt og frodigt :0)

  Rigtig god pinse til dig og dine
  Knus Dorthe

  SvarSlet