Overnatning / Glamping

mandag den 20. maj 2013

Lækre sprøde tulipanerLige nu står de fleste af mine tulipaner på deres højeste. Smukke, strunke og lækre, i de fineste farver. Det er nu det er tid, at nyde efterårets anstrengelser, med at på plantet flere hundrede tulipanløg.
De står så fint i haven, sammen med alle de flotte forårsfarver fra træer og buske.
De er så fine, at jeg ikke engang nænner at plukket til en buket. Men pyt, jeg er alligevel i haven de fleste af mine vågne timer :-)

8 kommentarer:

 1. Så skønne, Anette! Jeg har også lige fotograferet tulipaner hjemme hos mig. - Men jeg har ikke så mange som du ...

  SvarSlet
 2. Hvor har du mange skønne, jeg har kun plukket de røde appeldorn ind, de passer slet ikke i min have, men slippe af med dem, kan jeg ikke. De andre kan jeg heller ikke nænne at plukke :)

  SvarSlet
 3. Så lækkert....og nej jeg nænner bestemt heller ikke at plukke :0) B&B for garden-lovers......det kan da kun blive en succes i din skønne skurvogn - super god ide Anette - det må jeg huske ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Anette, hvor skønt et syn,og jeg som er vokset op med Gavnø Slot's Have som jo er kendt for sine tulipaner...jeg mindes ved synet af dine flotte tulipaner DE ER SKØNNE.God ide med B&B...elsker din blog.Fortsat god 2.pinsedag.

  SvarSlet
 5. åh hvor dejligt - piv piv piv, de fleste af mine tulipaner har desværre blomstret af for i år..... men så er pæonerne på vej - heldigvis :)

  SvarSlet
 6. jeg synes også at blomsterne er pænest ude i haven, og når du alligevel er derude....

  SvarSlet
 7. Ser rigtig skønt ud med alle dine flotte tulipaner. Jeg plukker dem nu ind til vase i store mængder, da de jo snart afblomstrer.

  SvarSlet
 8. Hej Anette,Sikke da en smuk collage du viser.Kan se at jeg selv har mange af dem.Jeg nyder dem hver morgen når jeg går min runde i haven.God aften knus Jette

  SvarSlet