Overnatning / Glamping

fredag den 31. maj 2013

Akelejer.
Akelejer er en absolut favorit på denne årstid. Let og elegant som en flagrende sommerkjole. Ved legehusene står flere lyserøde eksemplarer.
Det er de lyserøde farver der dominere hen over sommeren ved legehusene. Det var yngste datters ønske, da hun begyndte at interessere sig for legehuset som et hyggeligt sted, hvor hun kunne hygge sig med veninderne. Så blev det brugt som hyggehus efter hun var vokset fra at bruge det som legehus.


I vinters lavede jeg et indlæg med et tudsebo, det har jeg nu set hos MP havedesign. Der er fri fragt de næste fire dage :-)


7 kommentarer:

 1. Skønne akelejer. De er uundværlige i haven.

  SvarSlet
 2. Flotte sartfarvede akelejer. Ja, jeg kan heller ikke undvære dem i min have.

  SvarSlet
 3. Jeg holder også meget af akelejer. Har sat en del i et stort bed vi er ved at lave. Og så skulle de gerne så sig selv de næste mange år. God weekend, Anette!

  SvarSlet
 4. Hvor er det et sødt lille tudsebo, det ku' jeg godt ønske mig.

  SvarSlet
 5. hEJ ANETTE.sKØNNE AKELEJER ER SLET IKKE TIL AT UNDVÆRE.HAR OGSÅ RIGTIG MANGE I ALLE FARVER OG STØRRELSER.kNUS JETTE

  SvarSlet
 6. Jeg liker også godt akeleier, de rosa som du viser her var nydelige! Her i hagen har de ikke begynt å blomstre ennå, men de står i knopp så jeg regner med at de kommer snart. God helg!

  SvarSlet
 7. Skønne Akelejer, de er så fine lige nu. De er så flittige til at så sig selv. Jeg smider sommetiden nogle frø ind i lætræerne og vupti næste forår er de så også der. Det er da dejligt let.
  Området omkring dine legehuse er helt fantstisk, en stor inspiration for mig, jeg er netop ved at renoverer omkring mit legehus, så det bliver klar til næste generation :-)

  SvarSlet