Overnatning / Glamping

fredag den 24. maj 2013

Gang i højbedene.Jordbærrene er begyndt at blomstre, kartoflerne er kommet op og rabarberne er kageklare. Det er rigtig forår/forsommer når der er gang i højbedene. Årets første rabarberkage er noget ganske særligt, så starter sommeren, når jeg kan hente rabarber  og asparges i haven. Da børnene boede hjemme lavede vi rabarbersaft, en rigtig dejlig sommerdrik. Måske jeg skulle lave en lille portion i år :-) 

8 kommentarer:

 1. Hej Anette.Det er rigtig dejligt når man kan begynde at høste i sin have.Laver altid en gang rødgrød,når jeg trækker de første rabarber....har bær i fryseren fra sidste år.
  Flotte jordplanter du viser,men de får vel også godt med komøj?Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 2. Det ser fint ud, jeg har ikke nået til rabarberne endnu, har ikke tid.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 3. Så dejligt det ser ud! Jeg orker ikke rigtigt køkkenhave, men vi har et bed med rabarber, og min datter bagte tærte af nogle af dem i søndags. Så var det sommer :-)

  SvarSlet
 4. Dejligt at se det titte op ad jorden, mine kartofler er godt nok ikke lige så langt som dine :-)

  SvarSlet
 5. Dejlig have du har, både prydhaven og køkkenhaven. Vi er på weekendtur i Søndervig, og har et håb om at kunne nå forbi og se din have i virkeligheden på søndag. Skulle spørge fra mine tøser, om man også kan få lov at se jeres kattekillinger?
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. I er meget velkomne. I må meget gerne se og holde kattekillingerne. De er blevet noget så søde nu, da de har fået øjne.

   Slet
 6. Uhm, rabarbertærte. Det må jeg også hellere få lavet her i weekenden.
  Flotte jordbærplanter, det lover godt.

  SvarSlet
 7. Dine højbede ser så fine ud. Umm, kartofler og jordbær, så bliver det ikke bedre :-)

  SvarSlet