Overnatning / Glamping

tirsdag den 29. marts 2016

Store hornvioldag.

I dag har den stået på udplantning af hornvioler, det lille drivhus er tømt. Krukker, baljer og potter er der plantet i. Alle beholdere står på den gamle møddingsplads, i krogen ved drivhusene. Der kan de lige stå og vokse sig lidt større, inden de skal fordeles rundt på terrasserne. Lige knap 300 hornviolplanter er blevet plantet. Og så syntes jeg endda at jeg havde for lidt, for der er ikke kommet nogen i bedene, udover en smule i den hvide have. Så jeg må vist på indkøb igen :-)
Elsker de små glade ansigter.


14 kommentarer:

 1. Vad läckert det ser ut med alla penséerna. Har lite byttor på balkongen som ska till kolonin när vädret tillåter.Vi är ju lite senare än hos dig.
  Ha det gott och njut våren
  kram Meta

  SvarSlet
 2. Kære Anetter Det ser helt vidunderligt ud 😉 knus Tina

  SvarSlet
 3. åh ja jeg kan sagtens følge dig, jeg ved ikke hvor mange jeg har plantet men en del har jeg også synes stadig der mangler selvom jeg ikke har flere potter tilbage, men jeg har fået to flotte grønne tønder af min kære bondemand som jeg vil bruge til at plante i, men de skal lige deles. jeg ved at du også bruger gamle tønder, vasker du dem af i noget specielt for at få den sidste rest der evt skulle sidde i bundens kant?
  Men det ser bare så flot ud, elsker violer specielt hornvioler :-)
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vasker dem med højtryksrenseren. Alt kan næsten bruges til at plante i :-) Et held at de er så billige, så sker der ikke så meget ved at gå lidt amok, og tror det er ganske sundt med farverne :-)

   Slet
 4. Åhh ville ønske jeg var så langt. Men jeg er først lige begyndt i haven, pga tid og vejr.. Men NU er jeg kommet igang, så småt. Det ku være vi sku gå på indkøb sammen ;0)
  Knus Lone ❤️

  SvarSlet
 5. Kære Anette. Tak for skønne blomster vitaminer :-) Håber du er over forkølelse og snot, sammen med dine piger. Kan man få nok hornvioler. Indrømmelse jeg har været afsted adskillige gange :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
 6. Hej Anette

  Hvor ser det godt ud og hvor er der mange der rækker mine 20 stk ikke ret langt :):) Har dog en ide om at jeg skal have fundet lidt flere :)
  Håber I er blevet friske alle mand og du nyder at foråret er ved at indfinde sig igen. Jeg glæder mig ihvertfald til at se hvad du finder på iår.

  Hils John.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 7. Hej Anette.Hold da helt op, det ser godt ud med alle de smukke violer........og du har jo mange steder der skal pyntes lidt.
  Dejligt at man sådan kan "fråse".
  God dag Knus Jette

  SvarSlet
 8. Det ser så dejligt ud. Jeg har også plantet 'et hav' af hornvioler, elsker dem bare, og så står de så længe!
  Kh Annalise i Viborg

  SvarSlet
 9. Okay okay okay Anette du vinder..... :)
  Tror bestemt ikke der er nogen som kan slå dig i at have mange udplantede Hornvioler. Sikke et hav af smukke farver. Ser fantastisk ud. Kan godt forstå du glædes over de smukke blomster.

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  SvarSlet
 10. Det ser virkelig godt ud med de hornvioler, og så i de mængder --- hold da fast,- det kan jeg kun drømme om
  Wauw siger jeg bare

  SvarSlet
 11. Jeg troede jeg havde plantet mange Anette, men her er der dejligt overflod. :-)
  Kh Birgitte

  SvarSlet
 12. Dejligt syn, jeg er helt vild med hornvioler, og har også selv en del :-)

  SvarSlet
 13. Det er jo helt i industrielle mængder... Flot ser det ud, hornvioler er bare de bedste.

  SvarSlet