Overnatning / Glamping

søndag den 27. marts 2016

1. påskedag med brunch, æggejagt og fællesprojekter.

Så blev det første påskedag, dagen hvor vores børn, med familie kom hjem til brunch. På denne dag hvor påskeharen har været i haven og lægge æg til de mindste, Merle og Alma. 
Den ældste faste påsketradition i vores familie, er påskeharen der kommer og lægger æg til børnene.

Merle fandt æggene i den rede påskeharen havde lavet til æggene.


 Men den var ikke sådan lige til at finde den rede.


Haven blev nøje undersøgt.


Der blev ledt og ledt.Og så pludselig fik hun øje på de 2 lyserøde æg i reden.Et æg til hver af pigerne. Sidst på dagen fik Merle gang i vandpumpen, til stor glæde. Hvor er der meget leg i vand.


En skøn første påskedag sammen med vores lille familie. Efter brunchen havde alle pigerne et projekt i Matildes udestue, der lige skulle indrettes. Imens tog oldemor og morbror Thomas en lur. John og svigersønnerne havde et fællesprojekt. Vi mødtes til eftermiddagskaffe, John og Claus arbejdede videre, og til aftensmad var der andesteg og flæskesteg til alle. En dejlig dag, hvor der både blev hygget, spist, leget og arbejdet sammen.

Alle pigerne hoster, snotter og nyser stadig, så vi havde den store æske kleenex på bordet, og den blev flittigt brugt. Men det forhindrede os heldigvis ikke i at have en hyggelig dag sammen.

6 kommentarer:

 1. Skønt med sådan traditioner bliver helt misunderlig vores børn har aldrig tid jeg synes det er lidt synd savner også mine børnebørn rigtig god forår til jer glæder mig til at følge din have både her og på TV

  SvarSlet
 2. Kære Anette og John.
  Jeg bliver helt varm om hjertet, hver gang jeg læser om Jeres lille familie. Hvor er det dejligt, at I kan og vil.
  Jeg håber, at I snart er ovre Jeres virus, især de to små piger.
  Tak for alle de dejlige indlæg i denne måned.
  Jeg har også været ramt af virus med høj feber og nu er der aktivitet i min psoreasisgigt, så det er først nu, jeg får læst op på dine dejlige indlæg. Hvor Jeres gæslinger yndige. Der må være rigtig mange af dem.
  Mange kærlige hilsner og tanker fra Eliane

  SvarSlet
 3. Denne tradition har vi også her i haven og det er så morsomt når den vilde jagt går ind. Her er det små æg og der er mange af dem.
  Påskeharen ligger altid et brev med hvor mange der skal findes...
  Det kan være temmelig besværligt for de kære børn.
  I år er haren forsinket... alle tropper skal nemlig samles og det har været besværligt...
  Så i dag er der ægge jagt:)

  Rigtig skøn 2. påskedag
  Charlotte

  SvarSlet
 4. Hej. Hvor er det nogle gode billeder af Merle, der leder efter æg. Sikken en hyggelig tradition. Det var godt, at dagen var god trods forkølelser og hoste.

  SvarSlet
 5. Sweet pictures of your granddaughter looking for Easter eggs in the garden. When our grandsons were little we did the same thing, it was always a joy to see them searching. The little one is so cute sitting there discovering her Easter egg.
  Regards, Janneke

  SvarSlet
 6. Ihhh altså det lyser som en fantastisk dejlig dag. Jeg glæder mig til Eva bliver gammel nok til at lede efter æg. Det er nok til næste år tror jeg.
  Godt de dejlige små ikke lader sig skå ud, trods snot og hoste :0)
  Rigtig god aften ❤️
  Knus Lone

  SvarSlet