Bed & Breakfast

søndag den 6. marts 2016

Forårets komme.

Nu er vinterens spor for alvor ved at blive fjernet fra min have. Der klippes ned, stammes op og den ene trillebøre med afklip, blade og grene forlader haven. Grenene kommer i flishuggeren, resten komposteres.

Samtidig med at vinterens spor fjernes, bliver der frisket op med forårsblomster, på haveborde og i hyggekroge.De røde tulipaner kom i vaserne for 14 dage siden, de har fået frost og der har været is i vaserne om morgenen, med det er de ganske upåvirkede af. Når de engang skal skiftes, er der sikkert masser af dorthealiljer jeg kan plukke i haven. De vil råbe knap så højt som de røde tulipaner.

Farver gør nu noget godt for humøret.


9 kommentarer:

 1. Det er et smukt stilleben du har lavet Anette,den gule farve gør sjælen glad. Det er en smuk fad du har den med de to fugle. En god søndag til dig og familien, hilsen fra Leila

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint!

  �� Kh Annalise i Viborg

  SvarSlet
 3. Hej der ser bare rigtig hyggeligt ud. Jeg skal også sætte krukker frem med forårsløg og fjerne vinterens spor. Det er et dejligt arbekde.

  SvarSlet
 4. Ja, fingerne kribler men her et det utroligt vådt så vi undgår at gå for meget på græsplænen. Håber snart vi kan komme rigtig igang. Har ryddet det værste væk så vi kan nyde synet af vintergækker, erantis og kirsebærkornel. Hornviolerne blev købt i går...

  SvarSlet
 5. Undrar om det inte är för att vi ska bli glada som så många blommor på våren är gule.
  Det kliar i fingrarna att sätta igång men snön den bara vräker ner här, ännu ett bakslag
  Ha en fin början på veckan
  Kram Meta

  SvarSlet
 6. Hej Anette.Dejligt med lidt friske blomster til at live op derude.Er vild med dit lille fuglebad.
  Jeg har lige købt masser af de små fine violer som jeg viser i dag.
  men det har regnet hele dagen så jeg har bare pyntet lidt op indendøre.Har jo ikke sådan en dejlig overdækket terrasse som dig.Men hvor er det dejligt at få vinterens visne planter væk så haven igen bliver dejlig at se på.
  Rigtig god søndag Knus Jette

  SvarSlet
 7. I love those winter aconites in the birdbath and tulips in the bottles. Here it is too wet to start seriously working in the garden. Well, pruning my roses keeps me busy for the time being.
  Spring is definitely in the air.

  SvarSlet
 8. Er vild med dit fugle bad pyntet med erantisser...så sødt

  SvarSlet
 9. Kære Anette.
  Så er det dagen før dagen........ Jeg kan godt forstå, at du har pyntet så fint.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet