Overnatning / Glamping

onsdag den 23. marts 2016

Påskerier.

Noget Merle har glædet sig til, var at hænge æg på et lille træ. Lige som vi gjorde sidste påske i bedstemors have. I år blev det et lille træ ved hendes legehus. For som Merle fortalte mig i telefonen, Bedste jeg kommer ikke hjem til dit hus, for jeg hoster helt vildt. Og det var bestemt ingen underdrivelse, for den lille familie er ramt at virus med hoste, snot og feber. At det er virus, ved vi for lille Alma har været indlagt, hun har det heldigvis bedre og er begyndt at spise igen. I går var jeg forbi med kamillete til at lindre symptomerne lidt. 

Merle ville gerne ud og hænge påskeæg op, så sammen med bedstemor, og godt pakket ind, fik hun hængt påskeæg på et lille træ ved sit legehus, så kunne æggene ses inde fra huset. En gyngetur blev det også til. Og så var det ind igen, for bedstemoren er også ramt, sammen med pigernes mor, så vi er en køn hostende, nysende familie, med snottede næser, ømme halse og et enormt forbrug af kleenex. 


Men mon ikke snart det går over igen :-) Påskedag skal vi nemlig ud i bedstemors have og se om påskeharen har lagt æg til Merle og Alma.


Ønsker jer alle en rigtig god og dejlig påske.

11 kommentarer:

 1. Øv da - god bedring og god påske.
  Kærlig hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. God bedring til jer alle sammen. Uh, det er træls at have det sådan! Heldigvis går det over, så I kan være klar til Påskeharens besøg. Jeg mødte den nemlig ude på marken i går, og den sagde, at den var på vej op til jer :-)
  Kærlig hilsen, Karen

  SvarSlet
 3. Kære Anette Dejlige billeder skønt sygdom, rigtig god bedring til jer alle. God påske. Knus Tina

  SvarSlet
 4. Åh nej da er i nu også ramt af den modbydelige virus.
  Rigtig god bedring til hele jeres lille familie...håber sørme ikke påskeharen bliver smittet, så den glemmer at komme med påskeæg.

  SvarSlet
 5. Hej Anette

  Altid skønt at følge din færten her på bloggen.

  I ønskes en rigtig god påske og håber I snart er friske alle sammen igen. Her i huset har det været opkastninger, wc besøg og ondt over hele kroppen der har huseret den sidste uge for alle mand, men det lader til vi er ved at være klar til påskedagene.

  Knus herfra det midtfynske , Pia

  SvarSlet
 6. God bedring til jer alle sammen!

  SvarSlet
 7. Hej Annette,
  Forkølelse har åbenbart ramt det ganske land. Her er der også dømt klenex og rød næse. Men en skøn Påske bliver det nok alligevel - måske med en rød og øm næse. Dejligt at hænge æg op uden for. Det pynter så fint. Her er Påskeharen også set løbe ud over marken..han har travlt med at gemme æg også i vores haver, nok..:) God påske til jer

  SvarSlet
 8. Vi ønsker jer alle rigtig god bedring og god påske.
  Fra Niels og Annalise i Viborg

  SvarSlet
 9. Sikke en sød lille Merle der trods snot og feber stadig gerne vil pynte op. Rigtig god bedring til hele familien og en glad påske

  Charlotte

  SvarSlet
 10. Kære Anette.
  Det er bare sådan en god tradition dig og Merle har sammen. Og det var da godt at det også kunne lade sig i år, selvom alle var snottet, hostende og trætte af virus. Det ser hyggeligt ud med det lille træ ved legehuset.
  Håber at Merle er klar når jagten på påskeæggene starter :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 11. Godaften Anette.Håber da at hele familien snart er over forkølelsen.For lille Merle skal da holde den hyggelige tradition vedlige med at hænge de fine små æg på træet.
  Jeg ønsker også dig og din familie en rigtig god påske.
  Knus Jette

  SvarSlet