Overnatning / Glamping

mandag den 21. marts 2016

Drivhuset bugner af hornvioler.

Mit lille drivhus bugner lige nu af indkøbte hornvioler. De står i det lille drivhus og vokser sig større, indtil jeg får dem plantet ud i krukker og zinkbaljer. Nogle af dem kommer også i havens bede.
Et skønt syn, der gør glad og får smilet frem.


Jeg er vild med de små glade ansigter.Med den rette pasning med vand og gødning, vil de stadig stå smukke og som kæmpe kupler i juli-august, så for mig er hornvioler en lang glæde.
9 kommentarer:

 1. Oh I love all these pansies!

  SvarSlet
 2. Kære Anette.
  Åh ja hornvioler eller violer generelt holder jeg også meget af, og de for også lov til at stå længe hos mig, for de bliver så smukke når de er helt tætte og nuancerne går ind i hinanden. Farvespillet er utrolig flotte. Du har sikkert også set de nye med flæsekanten som jeg kalder dem, de er også søde. Jeg er lidt spændt på hvordan de udvikler sig hen over foråret og sommeren.
  Men ja man bliver glad og lidt høj af alle de glade ansigter.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også ligesom dig de søde hornvioler, og de ligner nemlig små glade ansigter. Mine står også altid flotte langt hen på sommeren, og til den pris er det en fryd.
  Rigtig god påske
  fra
  Annalise I Viborg

  SvarSlet
 4. Ja verkligen häftigt med en sån matta.Jag har planterat mina i krukor och de står på min inglasade balkong, det är så härligt när de ler mot mig när jag kommer ut där. Snart kan vi nog plantera ut dom även här. Solen är varm på dagen men tyvärr är det lite kallt på nätterna än.I trädgården känner man sig aldrig ensam för de står där och kikar på en varje dag.
  Ha nu en fin och skön Påskvecka
  Kram Meta

  SvarSlet
 5. Kære Anette. Hvor er det skønne billeder af masser af horn violer, skønt. Lige nu er det virkeligt svært at lade være med at købe lidt flere forårs blomster. Hvis der nu er en anden farve, eller form.... Uha så bliver jeg også nød til at have den med...Du skriver med den rette pleje og pasning, så holder din horn violer, så bliver jeg nysgerrig, hvordan? Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Man skal bare huske at vande og give dem gødning. Jeg planter dem altid i ny plantejord der er næringsberiget, dvs. plantesækkejord, dem som også bruges i drivhuset.Jo mere jord de har at vokse i, jo længere holder planterne sig flotte, synes jeg.

   Slet
 6. Hornvioler har man glæde af i lang tid, og de har de skønneste ansigter som du selv siger. Har selv plantet lidt ud i krukker, men skal da have flere plantet ud i påsken.

  SvarSlet
 7. Det er bare så dejligt med hornvioler. Glæder hvert år til de dukker frem - så varer det ikke længe før det er rigtigt forår og havesæsonen for alvor starter😊😊

  SvarSlet
 8. Ja hornvioler en god investering, som giver meget glæde. Og da også nemme at så selv.

  SvarSlet