Bed & Breakfast

tirsdag den 15. marts 2016

Genbrug af bordekorationerne.

Alle de små flasker med afskårne blomster, som jeg havde på bordet til min 50 års fest, er blevet genbrugt på bedste vis. Jeg har hængt dem op i ståltråd over havebordet på den overdækkede terrasse. Jeg havde også de små flasker hængende der sidste forår og sommer, og efterår, til stor glæde. Det er nemt at skifte blomster deri, i starten løgblomster, så roser og stauder, og når georginerne starter, er det dem der bliver brugt.


Så længe det er forholdsvis køligt, holder de afskårne meget længe, op til flere uger.
Den store lanterne, var en fødselsdagsgave fra min søster. Den var fyldt med haveguf, bla. græskarfrø, tyske havemagasiner, og en fin knage i støbejern til haven. Nu er den fyldt med forår. 
Så fint og enkelt, til stor daglig glæde.Vil du se hvordan blomster så ud på fødselsdagsbordet, så se HER


4 kommentarer:

 1. Kære Anette. Det er en vidunderlig ide, som jeg selv ofte selv praktisere nærmest helt hen til tidspunktet hvor kronbladene næsten falder af. På den måde skaber blomster glæde mange gange. Og det er bare så flot som de hænger i nettet ude på din overdækket terrasse har jo siddet på den og nydt solen som der var den dag vi besøgte dig snart for lang tid siden
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Jeg misunder altså dit pynte-puslegen. Det ser så hyggeligt ud med flaskerne, jeg har selv overvejet det. Jeg ved dog også at jeg ikke vil få det vedligeholdt i tide... og så går charmen jo af. Dejligt at jeg istedet kan nyde det her hos dig. :)

  SvarSlet
 3. Kære Anette.
  Hvor er det smukt med de svævende flasker med blomster i. Det er en rigtig dejlig udestue I har, der bliver åbenbart ikke så varmt på denne tid af året. Vores udestue bliver meget varm om eftermiddagen, men så bruger jeg den til at sætte spirekasser i.
  Dine gæslinger fra i går er meget yndige.
  Ønsker dig en dejlig solskinsdag. Kh Eliane

  SvarSlet
 4. Så fint. I sommer var jeg til en fint bryllup, hvor der var pyntet op med de små flasker med blomster. Det var så romantisk :)

  SvarSlet