Overnatning / Glamping

torsdag den 17. juli 2014

Stor tusindstråle og besøg.

Bag den hvide dame ligger det gule bed. Det lyser om kap med solen, og selv på en overskyet dag lyser det op. Det er en staude der passer rigtig godt i min store have. Lige nu er der ligulariaer på vej, en enkelt er i blomst.Har igen haft have besøg af en medblogger. Denne gang Karen fra Dalsgaard i Skivholme, rigtig hyggeligt at mødes i virkeligheden, for vi synes jo vi kender hinanden. Karen havde sin mand med, de holdt en feriedag, det blev til snak om både have og B&B. 
Karen har skrevet om besøget HER

6 kommentarer:

 1. Skøn er Tusindstrålen og rigtig nok bedst i en have med god plads men jeg prøver nok alligevel endnu engang at så den og finde plads til den i min lille have. Dejligt med endnu et bloggerbesøg :)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Tusindstrålen er er dejlig, livskraftige staude, og i en stor have som din er den da helt fantastisk :-)
  Jeg vil hoppe over til Karen og læse om hendes besøg hos dig ...

  SvarSlet
 4. Jeg har også tusindstråle, men den blomstrer ikke hos mig endnu.

  SvarSlet
 5. Det var rigtig hyggeligt at besøge dig i din fantastiske have :-) Din hvide dame er jo Hebe - gudernes mundskænk. Og det fik mig fluks til at tænke på, at du måske også kunne skrive i online Magasinet Hebe? Jeg har en artikelserie kørende - Livet på Dalsgaard - om året rundt hos os. Måske kan året rundt hos dig afløse? Hvis du er interesseret, har jeg jo god kontakt til dem.
  Knus fra Karen - hvis Bondemand Per går og planlægger runde bede :D

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare godt ud med de gule blomster. Den har jeg ikke set siden min barndomshave. Hyggeligt, at I sådan kunne mødes i virkeligheden.god weekend.

  SvarSlet