Overnatning / Glamping

fredag den 4. juli 2014

Juli kig i den hvide have.

Nu er de hvide liljer i den hvide have begyndt at springe ud. De er fine i både blomster og løv. Jeg har næsten ingen liljebiller haft i år, og de få jeg har fundet er blevet mast. Liljeblomsterne tilfører meget hvidt til haven, da blomsterne er forholdsvis store.
Her nogle kig fra forskellige vinkler.Jeg er så glad for min hvide have, der er en helt speciel stemning. Der er så fredfyldt og smukt.

11 kommentarer:

 1. Kære Anette.
  Hvor ER der smukt i din hvide have, der må dufte helt fantastisk. Jeg ville meget gerne besøge Jer nu, men det må vente til juli næste år.
  Kærlig hilsen til Jer begge to fra Eliane

  SvarSlet
 2. Meget flotte liljer du har.Det hvide på baggrund af de røde sten er rigtig smukt og sikke fantastiske belægninger.Rosentårnet er unikt.
  God lørdag
  Lise

  SvarSlet
 3. Hej Anette
  hvor ser det smukt ud. Flotte hvide blomster, der er på din hosta. Dejlig stemningsfulde billeder.
  Ha' en dejlig dag

  SvarSlet
 4. Hej Anette

  Skønne og super dejlige billeder fra din hvide have.

  Der hersker en helt special stemning i dette have rum uanset om det er forår, sommer, efterår eller i din fortryllende julehave. Lyden af ringende vand lysthuset i jern fuglebuffen eller et af dine andre område der har jeg studeret rigtig længe hver gang vi har besøgt dig.

  Tusind tak for invitation, den tygger jeg lige lidt på, det kunne være enormt hyggeligt at aflægge dig besøg på denne måde.

  Rigtig god weekend, Anette og hils.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet

 5. Hvor ser det bare dejligt og frodigt ud, smukke kig, det ligner også et behageligt sted at slappe af.

  SvarSlet
 6. Ih, hvor er det smukt! De liljer er da fantastiske!

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare smukt! Kan godt forstå du er rigtig glad for den hvide have! Jeg har også lavet et hvid bed ved havehuset - nu glæder jeg mig bare til det vokser lidt til.

  SvarSlet
 8. Hej Anette.Hvor ser der bare dejligt ud i din hvide have..............er vild med de smukke liljer.Elsker også hvide blomster.............de lyser så dejligt op i haven.
  Det var også et af de områder jeg var glad for da jeg besøgte dig.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
 9. Sikke nogle flotte liljer.... Jeg har ikke så mange liljer - da jeg synes der kommer så mange biller.... Skønt du har fået has på dem..... !!!

  SvarSlet
 10. Hvor er det et flot kig - langs den smukke sti til den meget fine pavillon - og så med smukke duftende liljer - ikke så mærkeligt at du er glad for din hvide have.

  SvarSlet
 11. Vi (Lisbeth peger, jeg graver) skal igang med at rydde op i et bed, for at lave en hvid have. Det er vist meget populært, så vi følger bare med :-)
  Det ser godt ud hos Jer.

  Hilsen
  Morten Albek

  SvarSlet