Overnatning / Glamping

onsdag den 23. juli 2014

Kattekillinger igen.

Så er den unge hunkat fra sidste sommer blevet kattemor. I går morges da jeg kom op, var der sådan en mjaven ude fra fyrrummet af, jeg fandt de små killinger sammen med deres mor, på det bare betongulv. Undrer mig over at hun ikke havde lagt dem i kurven, eller i kassen med tæppe i. Jeg flyttede hele den lille familie op i kurven, men et rent håndklæde i. Derefter flyttede jeg kurven ud i vindfanget, jeg satte kurven i hundens seng, lige inden for døren. Så kommer vi ofte forbi og får snakket med dem. Hunden sover helst ude alligevel, her i varmen. 
Prinsessen kom forbi, og det var lige noget hun syntes om. Sjovt at se hendes begejstring.Den nybagte kattemor nyder opmærksomheden, hun spinder lystigt.


Det er ikke kun Merle, som killingerne virker som en magnet på, de havegæster der skal ind og låne toilettet, går helt i stå, og kameraet kommer frem. Så de små nye vidundere er allerede meget fotograferede.


En af de nu store killinger, fra d. 9 marts, har luret at hængestolen er rigtig dejlig at ligge i. Det er der ellers aldrig nogen af vores katte der gjort før.


7 kommentarer:

 1. nej hvor ser merle bare sød ud imens hun kigger på killinger :)
  KH
  Marianne

  SvarSlet
 2. Til lykke med de små nye! Der er altså ikke ret meget så yndigt som kattekillinger! - Det skulle da lige være Merle :-)

  SvarSlet
 3. Hej Anette.Hvor er det et dejligt billeder af Merle der kikker til de ny killinger.
  Men katten i hængestolen er da heller ikke til at stå for.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 4. Her har vi også 4 uldtotter løbende - de er dog så store, at vi skal passe forfærdelig meget på, når vi kører - den anden dag dukkede der en op inde fra bilens motor, da vi holdt ovre ved naboen!

  SvarSlet
 5. Men åh, vilken lycka med en korg med kattungar!!! Jag älskar kattungar, sötare finns inte och de luktar ju så himla gott! Däremot har jag redan två katter och det får räcka, men man blir liksom såååå gossjuk när man ser dem!

  /Jenny

  SvarSlet
 6. Hvor er de søde. Dine store killinger er også uimodståelige. Den lille tortie var helt ekstatisk over at blive kløet på maven, da vi var der - den røde var i koma på sofaen med krøllede tæer. Den lille menneskekilling er nu også helt uimodståelig. Vores kat, Puma, holder sin 12 års fødselsdag i dag - så skal vi allesammen have rejer :D
  Mange hilsener, Karen

  SvarSlet
 7. Tillykke med dem, der er intet bedre for børn end muligheden for at opleve dyreunger

  SvarSlet