Overnatning / Glamping

fredag den 18. juli 2014

Gang i græskarbedet.


Græskarrene har virkelig nydt godt af varmen, de er vokset helt vildt. Nogle steder er de vokset helt sammen. Jeg såede over 20 forskellige sorter, og de første græskar er på vej. Uha det bliver spændende :-)7 kommentarer:

 1. Ih, hvor ser det fint og frodigt ud! Der er da virkelig sket noget siden TV-holdet var på besøg! Nu venter vi spændt på at se masser af græskar :-)

  SvarSlet
 2. Har altid været så fascineret af blomsten, der bliver til frugt på græskar - det er ligesom både og!

  SvarSlet
 3. Hej Anette.Det er da en fantastik græskar mark du har................det bliver superflot til efteråret når du pynter med alle de forskellige græskar.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 4. Hej Fru Pedersen. 1000 tak for en dejlig inspirerende rundtur i dit univers i dag. Jeg er godt fyld op af indtryk og drømmer sikkert om både blomster og patchwork i nat. Mange hilsner Poul og Lisbeth

  SvarSlet
 5. Hej Anette

  Jeg skal ellers lige love for, at der er gang i alle dine græskar - de har raget revanche efter blæst og uvejr. Spændende at se, hvad du får ud af alle frugterne!

  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 6. Uh.... Det ser spændende ud... Der bliver vist mega mange...

  SvarSlet
 7. Kære Anette. Tak for et dejligt ophold i din skurvogn og tak for det dejlige fodbad med rosensalt. Dine græskarbilleder er rigtig flotte. Jeg var omme og kigge på græskarene, mens vi var i din have, og det var imponerende at se, hvor mange forskellige, der var. Jeg glæder mig til at se, hvordan du vil bruge dem i haven senere på sæsonen.
  Mvh. Helle

  SvarSlet