Overnatning / Glamping

lørdag den 19. juli 2014

Reparation på legepladsen.

Med mange gæster i haven, kommer der også nogle mindre, der sætter stor pris på vores gamle legeplads. Tidens tand har efterhånden sat sine spor og på en af gyngerne var sædet helt færdigt. Derfor gik vi sidste søndag, allersidst på eftermiddagen, da havegæsterne var taget hjem og det regnede, i gang med at save og slibe. Der blev lavet 2 nye gyngesæder, og den gamle klatregynge blev fornyet. Jeg har i ugens løb fået malet gyngerne og i formiddags kom de op at hænge, i nye reb. Min mand og jeg har indviet de nye gynger.


De gamle slidte gyngesæder.


Fine nye gyngesæder og nyt reb.Klatregyngen var en absolut favorit hos vores børn og deres venner. Gyngen fandt jeg i Gør det selv, da vores søn var en 3-4 år. Vi lavede den til ham til hans fødselsdag.


Når der kommer små havegæster bliver der dækket fint op i legehuset og bamserne har selskab. Det er så hyggeligt at komme derover og skifte blomster, og jeg kan se der har været leget. Jeg rydder altid tingene på plads, så den næste lille havegæst kan hygge sig med at dække fint op. Serviset står på en bakke inde bag forhænget, og alle små vordende husmødre kan finde det :-).


3 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt når tingene må bruges :-) sikke en fin klatregynge- kan godt forstå det har været en favorit. .
  Rigtig god søndag

  SvarSlet
 2. Det er så fint. Prinsesse Merle og hendes venner der er på besøg er heldige med så fine sager. Man bliver aldrig for gammel til en gyngetur;)

  SvarSlet
 3. Så fint at der også er tænkt på de små gæster..... man kunne som voksen godt føle sig fristet :-)

  SvarSlet