Overnatning / Glamping

mandag den 14. juli 2014

Nyt vandarrangement på gårdspladsen.

På gårdspladsen har vi i mange år haft en lille dam. Den har haft meget svært ved at holde på vandet i perioder hvor der ikke er kommet meget regn. Det skyldtes en utæthedhed i basinfolien, som vi tidligere har forsøgt at lappe. Dammen samlede altid enorme mængder nedfalne blade, og har længe ikke været den store pryd for øjet. Det er der nu lavet om på. Der er kommet en pumpe med rindende vand. Beplantningen er bibeholdt og stenene er genbrugt som en rustik pigstensbelægning. Du kan se i denne udsendelse HER hvordan vi lavede den.

Vi nyder nu synet og lyden af rindende vand.


Dette arrangement er langt nemmere at vedligeholde, end den lille dam var.


Det rindende vand er til stor glæde på varme dage, for den lille badenymfe.6 kommentarer:

 1. Det er bare blevet rigtig flot, og er en rigtig god ide. Herligt som Merle nyder det!

  SvarSlet
 2. Vand i haven er altid godt, men godt idé at droppe bassinet til fordel for balje og pumpe. Det ser hyggeligere ud ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  Det er blevet rigtig flot.

  Nu er det tydeligt at der er vand ved jeres terrasse, det tænkte man ikke så meget over med den lille dam.

  Lyden af vand er herligt, men jeg skal lige vende mig til den ellers skal jeg tisse hele tiden:)) Jeg havde et arbejde hvor jeg gik meget op af mange forskellige vandkunster og når jeg havde haft ferie og kom tilbage gik det lige et par dage inden at tissetrangen var stoppet.

  Jeg kan godt forstå Merle er vild med det. Vand har jo altid en stor tiltrækningskraft på børn. Nu kan hun jo være med til at lægge blomster hoveder i når hun kommer på besøg.

  Rigtig god dag Anette.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  P.s Måske er jeg heldig at vejen går forbi dag idag hvis vi får vores bil færdig på Værkstedet. Hvis du altså ikke er arbejds ramt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fri i dag og indtil næste onsdag, men der er John her. Så i er velkomne. Håber bilen bliver klar :-) det ville være hyggeligt at få besøg af jer igen.

   Slet
 4. Jeg liker denne bloggen. Dette er en god blogg. Jeg elsker måten du presenterte det til leserne. Flott jobb jeg må si

  SvarSlet
 5. Kære Anette.
  Det er et smukt anlæg I fik lavet. Det et godt at du kan tage tudsen, når John tog sig af musene i Gunneraen. Herlig lille badetrold.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet