Overnatning / Glamping

tirsdag den 15. juli 2014

Åkander i vanddekoration.

Det er så lidt der skal til for at glæde øjet og sjælen. Et par åkandeblomster i en gammel gryde, får smilet frem hos mig.Åkandeblomsterne henter jeg ude i vores vandhul i marken.


6 kommentarer:

 1. Jeg negler altså også af og til et par nøkkeroser i vores område hvor der er mange søer - og tager dem med hjem til et fad eller en balje. Vi har desværre ikke egen åkandedam.

  SvarSlet
 2. Kære Anette.
  Åkander er meget smukke. Jeg så godt i tv midtvest, at du var ude at hente dem.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  De er rigtig flotte. men det er noget af en tur du må ud på for at få fat i dem og så endda forbi krokodillen der ligger på lur.

  Jeg priser mig lykkelig over at jeg fik alle mine tæer med hjem efter en dejlig og oplevelsesrig eftermiddag i dit paradis. For selvfølgelig skulle vi da lige se krokodillen på den anden side af broen.:):) Ulrik var hel vild med den og de flotte pjuskede høns. :))))))))

  Selvom vejret ikke var helt strålende var det igen en stor oplevelse at gå rundt i alle dine forskellige rum og studere alle dine flotte opstillinger. Det nyder jeg rigtig meget, men desvære havde jeg lige knap den tid jeg ville have denne gang, men 2,5 time var bedre end slet ingen tid, når værkstedet nu mente at 2 timer skulle blive til 4,5.

  Tak for idag, Anette og tak for dejlig kaffe og muffins, den opskrift må du da gerne give fra dig. :):)))))))))))))))))))))))))

  Knus og kram herfra det midtfynske fra os alle 3, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Pia. Det var som tidligere meget hyggeligt at få besøg af jer fra det midtfynske. Hils dine 2 mænd, der ønsker sig en minigraver :-) Knus

   Slet
 4. Hej Anette igår morges så jeg en lang og dejlig udsendelse med dig og John. Du skulle gå et godt stykke for at hente åkanderne, men de var turen værd. Det var også godt, da du lavede rosensalt til jeres fodbad og John sagde: "hvad skal det være godt for?" Det er en god idè at bruge film I forbindelse med beton. Det gjorde vi ikke på det kursus jeg deltog I, men fuglebadet er jeg alligevel tilfreds med.
  Knus Hanne.

  SvarSlet