Overnatning / Glamping

torsdag den 19. juni 2014

Junibilleder fra den hvide have.

Lige nu er det hvide lupiner og riddersporer der doninerer. Der er flere forskellige storkenæb i bunden, og hornviolerne giver stadig hvid farve i bunden. Liljerne er stærkt på vej, sammen med astilperne.Der er kommet nyt i nogle af krukkerne, og der er flyttet lidt om på dem. Der er sået ærteblomster i krukken med stativet, de er dog lidt langsomme, så jeg har først lige knebet toppen af den, så de kan forgrene sig. Glæder mig til en bugnende krukkefuld hvide ærteblomster :-)


Status i dueslaget. De 2 sidstankomne dueunger er ved at være store, og det varer vist ikke længe inden de slutter sig til resten af flokken, når de sidder oppe på taget.


Herunder ses moren og en af ungerne i hullet. Forrige søndag fik jeg sat ring om benene på de 2 dueunger, nr. 2 og nr. 3. Det bliver spændende om der mon kommer flere i år.
Duerne ynder at sidde på taget af dueslaget, når de ikke er rundt i haven, eller sidder på tagryggen af en af bygningerne. 
8 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint ud. Håber vejret bliver nogenlunde i weekenden - vi har nemlig planer om at besøge din fine have på lørdag, så krydser fingre for at det ikke regner!

  SvarSlet
 2. Hej fru P,
  Det ser bare super skønt ud! Der er altså et eller andet særligt skønt over hvide blomster - de er så elegante og feminine :)
  Kh Mathias

  SvarSlet
 3. Det er meget smukt at se pavillionen og de hvide bede. I år har jeg først selv opdaget hvor dejligt det er at have måneskinsbede, da der tilfældigt har været rigtig mange hvide blomster i min have på en gang. Duerne er da helt bedårende og så fint at der er kommet dueunger i år :)
  Kh Rose

  SvarSlet
 4. Du er heldig, at du kan gro riddersporer - dem har jeg så svært ved at få til at etablere sig.

  SvarSlet
 5. Virkelig vakkert med "hvit hage". Prøver i et bed selv, men det sniker seg stadig inn andre farger...

  SvarSlet
 6. Godaften Anette.Hvor ser der dejligt ud i din hvide have.............der var desværre ikke så meget hvidt da vi besøgte dig i sidste måned.
  Utrolig flotte ridderspore og lupiner du har.
  Og dejligt med dine små nye beboere.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 7. Smukke, smukke Riddersporer - det er så fint, dit hvide bed. Jeg har også hornvioler i mine små hvide bed (inspiration fra dig) - jeg er lidt i tvivl om, om de kan overvintre - det burde hornvioler vel - i modsætning til stedmoderblomster - kunne.

  SvarSlet
 8. Hej Anette sikke skønne riddersporer! Smuk hvid have og vidunderlige krukker. God weekend

  SvarSlet