Bed & Breakfast

mandag den 1. juli 2013

Udendørs vandhane.
At have vand, der hvor der er brug for det, er en stor hjælp. Jeg har 2 vandhaner ved vasken på den gamle møddingsplads. 
Den ene er i en højde, så det er nemt at fylde vandkanderne, den anden, sidder over vasken, så det er nemt lige at vaske hænder og potter.
Vasken er en gammel skolevask, som stammer fra den skole min mand gik på. Den har dog i mange år stået på den gård en af mine veninder havde købt. I forbindelse med hendes 50 års fødselsdag, skulle der ryddes op, og vasken fjernes. Den eneste hun kunne komme i tanke om kunne bruge den var mig, så der var jeg heldig.  Over vasken hænger en lille zinkbalje på væggen, den skjuler et stort udendørs kraftstik.
Det lille trådvægophæng, bruges til sæbe, neglebørste, håndklæde og et krus til vand.
Jeg er meget glad for dette vaskearrangement, der er til daglig glæde.

6 kommentarer:

 1. Ja vand i haven kan vi ikke undvære. Jeg har tre vandhaner fordelt rundt om, men så flotte som dine er de nu ikke. Den ene er snart helt dækket af store hostablade :) det er helt i orden.

  SvarSlet
 2. Det servel nok hyggeligtog praktisk ud :)
  Kh
  Marianne

  SvarSlet
 3. Hej Anette.Der var du da heldig at arve sådan en skøn stor vask.Dejligt med nogle udendørs vandhaner.Det ser rigtig godt ud.God dag knus Jette

  SvarSlet
 4. Smart med vasken! Her har vi kun én udendørs vandhane, og det er i underkanten. (Dog ikke i disse dage hvor det konstant øser ned ...)

  SvarSlet
 5. Det må være dejligt med en ordentlig vask udendørs. At den også har historie er jo et ekstra plus.

  SvarSlet
 6. Flot vask og udendørs vandhane :-)

  SvarSlet