Bed & Breakfast

fredag den 26. juli 2013

Kæmpehortensia.

Op af huset, har jeg for mange år siden plantet en lille hortensiaskud, købt i en åben have. Lille er den bestemt ikke mere, den tager faktisk noget af lyset inde i køkkenet. Men den er så flot, at jeg ikke nænner at klippe i den. Lige nu står den i knop, men snart kommer de fine hortensiablomster.
Ved siden af, ved dørhullet ind til den hvide have, står et af mine gamle symaskineborde. Lige nu det af en af de arvede fuchiaer, et lille fuglebad og et par lygter, der giver liv. I krukkerne på væggen er plantet en slags pletter i luften, som er lidt grenagtig.

7 kommentarer:

 1. Jeg tror, det er den samme, som den jeg har. Min er dog ikke så stor, det gør ikke noget, for så skal den flyttes. Knopperne er smukke, synes jeg.
  Den hedder Hydrangea Villosa.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, tænkte nok at du vidste hvad det var for en :-)

   Slet
 2. Hej Anette.Den er da bare flot.Vi havde et lille mini træf i Botanisk have i onsdags,og der så vi også sådan en stor hortensia......har vist et flot blomsterhoved fra den.
  Utroligt at de kan blive så store.God dag knus Jette

  SvarSlet
 3. Den står rigtig flot, kan godt forstå du ikke kan nænne at klippe i den.

  SvarSlet
 4. Hej Anette

  Hvor er Hortensiaen flot, den må jeg se om jeg kan finde et skud af på et tidspunkt. Jeg kan godt forstå du ikke kan nænne at klippe i den når den nu er blevet så stor og flot.
  Buksbommen og græssen er et flot makkerpar til hortensiaen, syntes jeg.
  Sikken nogle flotte kræmmerhuse, som pynter på din væg, pletter i luften klæder dem bare så flot. (De måtte da gerne hænge her på min væg, så hvis du er træt af dem, er jeg den glade aftager. :) :) :)).
  Skøn opstilling du har lavet med din fuchsia, det lille fuglebad og de to lanterner, det klæder hinanden rigtig flot og så de to vidunderlige kræmmerhuser som overstander sætter prikken over iet.
  Jeg har fået købt to planteborde fra jem og fix, var heldig at få dem til 169 kr, istedet for de 200 som de normalt koster. Har fået lavet et par fine små opstillinger med inspiration fra din skønne blog.

  Rigtig god sommerdag, Anette.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Wow hvor er den flot din Hortensia. Kan godt forstå du lader den stå.
  Rigtig god weekend :-)
  Sommerknus
  Birgitte

  SvarSlet
 6. Skøn hortensia!
  God weekend, Anette,
  kh Nana

  SvarSlet